Annonce
Middelfart

Middelfart omsider på tavlen

Peter Kristensen scorede begge mål for Middelfart. Specielt det andet havde kvalitet. Foto: (arkiv) Peter Leth-Larsen
Peter Kristensen scorede to gange i Brabrand og så kom det ambitiøse hold fra bæltbyen hjem med den første sejr
Annonce

Fodbold: Middelfart har nu gentagne gange de seneste to-tre år talt om at rykke op i landets næsthøjeste række med en trup udelukkende med kontraktspillere.

Derfor har det været chokerende at begynde den nye sæson med tre kampe og nul point i 2. division, så presset var enormt, da Middelfart tog til Brabrand lørdag.

Men på to mål af Peter Kristensen før pausen vandt nordvestfynboerne 2-0 og drog hjemad med en pæn portion selvtillid før den kommende lørdags hjemmekamp mod lokalrivalerne fra Næsby.

- Der var her tale om en rigtig, rigtig stærk holdindsats og det stikker frem foran alt andet. Det var flot at se spillerne arbejde hårdt fra start til slut. Man ved, at det værste, der kan ske mod Brabrand er at komme bagud, så derfor var det første mål vigtigt, siger sportschef Søren Godskesen til Sport Fyn.

- Derfor spillede vi måske nok med håndbremsen lidt mere trukket end i de første tre kampe, erkendte han.

Søren Godskesen fremhæver Peter Kristensen andet mål, som var taget ud af en træningsøvelser i omstillinger.

- Det var som taget ud af fodboldens ABC, hvor vi fik erobret bolden og holdt den centralt, inden den blev spillet ud over kanterne, hvor der kom et overlap, så og herefter et indlæg, som vi sparkede forbi i første omgang, men så dukkede Peter op og lagde bolden flot ind, fortæller Søren Godskesen.

Både Nicklas Vemmelund og Casper Johansen var med fra start, mens Otterup-kreatøren Jonas Villemoes først kom ind med ti minutter tilbafge af kampen.

Annonce
Navne For abonnenter

Dødsfald: Alexander Vedernikov var et beskedent og privat menneske, men når han besteg podiet foran orkestret, gav han sig fuldt ud

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce