Annonce
Fodbold

Middelfart og Nymand holder sammen: Forlænger kontrakt

Niclas Nymand kommer til at beholde den blå Middelfart-dragt på i mindst et år mere. Pressefoto: Middelfart Boldklub
Niclas Nymand har valgt at fortsætte fodboldkarrieren på Vestfyn, efter han vendte tilbage til klubben for et års tid siden.

FODBOLD: Der er ingen skilsmisse i horisonten mellem Niclas Nymand og Middelfart Boldklub.

De to parter fandt sammen i sommeren 2018, efter at Nymand havde været noget tid i Jylland, hvor han spillede for FC Fredericia. Efter et år tilbage i Middelfart har Niclas Nymand nu valgt at underskrive en ny kontrakt, der binder ham til den vestfynske klub for sæsonen 2019/20.

Klubben og spilleren håber, at andet år i klubben vil være lidt mere succesfyldt end det første.

- Niclas har haft et lidt vanskeligt forår, hvor han har været ude med småskader og sygdom. Han har dog arbejdet benhårdt for at komme tilbage på topniveau, som han fik vist i de sidste runder af sæsonen. Niclas har samlet været i Middelfart i over tre år og er ved at være en rigtig Middelfart-dreng. Derfor er det meget glædeligt, at vi er blevet enige om at fortsætte samarbejdet i det kommende år, siger direktør, Søren Godskesen i en pressemeddelelse.

Niclas Nymand kan spille begge backpositioner på Middelfart-holdet og om den nye kontrakt med klubben siger han i pressemeddelelsen:

- Jeg er virkelig glad for at være i Middelfart og har det fantastisk i klubben. Jeg nyder hverdagen og den hårde konkurrence, der er i truppen. Nu skal jeg ud og revanchere mit forår, hvor jeg flere gange blev sat lidt tilbage. Jeg er helt klar fra opstarten, og er meget motiveret for at gøre mit bedste for holdet.

Kontrakten mellem Middelfart Boldklub og Niclas Nymand udløber 30. juni 2020.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Brug din tid på Balslev

Leder For abonnenter

Mennesker med hjertestop skal reddes i fællesskab

Adskillige fynboer og syd- og sønderjyder er i dag i live, fordi de har fået hjælp efter et hjertestop af Region Syddanmarks førstehjælpsordning Danmark Redder Liv. Derfor har ordningen vist sit værd: Danmark Redder Liv redder vitterligt liv. Alligevel er der mindst tre gode argumenter for, at det præhospitale udvalg i Region Syddanmark mandag beslutter sig for at lukke den succesfulde ordning og i stedet lader regionen indgå i Trygfondens Hjerteløber-ordning, der har samme formål som Danmark Redder Liv. For det første er der mange flere syddanskere, der har valgt at deltage i Hjerteløber-ordningen end i Danmark Redder Liv. For det andet er ordningen landsdækkende, hvilket betyder, at også en nordjyde, en københavner eller en lollik på ferie på Fyn kan træde til ved et fynsk hjertestop. For det tredje er ordningen gratis for regionen, fordi Trygfonden betaler omkostningerne. Det sidste er i denne sammenhæng mindre vigtigt, for regionen skal såmænd nok kunne finde de få millioner kroner, som det i givet fald vil koste at køre ordningen videre. Det vigtige er, at hele Danmark bliver i stand til at redde liv ved hjertestop. Der er dog ingen tvivl om, at Hjerteløber-ordningen trænger til en forbedring. Det er f.eks. højst mærkværdigt, at man kan blive hjerteløber uden at have erfaring med eller uddannelse i førstehjælp. Derfor bør regionen i samarbejde med de øvrige regioner motivere Trygfonden til at tage et større ansvar for, at de frivillige, der rykker ud til hjertestop, også reelt kan redde liv. Ellers giver ordningen ingen mening. Indtil Trygfonden er klar med en styrket hjerteløber-indsats, bør regionen fortsat bruge et behersket millionbeløb til uddannelse af de fynboer og syd- og sønderjyder, der melder sig som frivillige - nu blot i Hjerteløber-programmet. Det vil skabe større sikkerhed og tryghed for alle parter. Og det vil sikre, at endnu flere mennesker overlever et hjertestop. For det bedste er at redde liv - i fællesskab. Så tag et førstehjælpskursus - og meld dig til.

Odense For abonnenter

De trofaste-portræt: Efter fire bankrøverier fløjter Lars stadig hver eneste morgen

Fyn

Flertal vil skrotte succesfuld hjertestop-ordning: Peger i stedet på gratis alternativ

Fyn

På Vestfyn drømmer man om S-tog: Sidegevinst i fokus til velbesøgt jernbanemøde

Annonce