Annonce
Middelfart

Middelfart Museum indbyder til historiejagt for børn og kaffehygge i Henner Friisers Hus

Middelfart Museum er klar til et ekstra stort rykind i forbindelse med efterårsferien. Derfor står man også klar med en historiejagt for børn og æblekage og kaffe til de voksne. Privatfoto
På æbledagen lørdag 12. oktober er der fri entré i udstillingen ”Din historie – vores museum” i Algade 8 og i Henner Friisers Hus Brogade 8. I Café Inga i Algade 8 serveres gammeldags æblekage og kaffe.

Middelfart: I efterårsferien tilbyder Middelfart Museum en række aktiviteter for ferieramte børn og deres forældre. Allerede lørdag 12. oktober er der således fri entre til udstillingen "Din historie - vores museum" i Algade 8 og i Henner Friisers Hus i Brogade 8. Og hos Café Inga i Algade serveres der gammeldags æblekage og kaffe.

Fra tirsdag 15. oktober til lørdag den 19. oktober er der historiejagt for børn klokken 12-16 i udstillingen ”Din historie – vores museum”, Algade 8 og i Henner Friisers Hus, Brogade 8.

Opgaveark hentes i Algade 8. Når opgaverne er løst er der varm kakao og nybagt bolle i Café Inga til alle deltagere.

Lørdag 19. oktober er sidste åbningsdag i udstillingerne i midtbyen. Udstillingen i Algade 8 åbner igen fra 23. november til 22. december med Middelfart Peberkageby og en historisk juleudstilling om ”Peters Jul”.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce