Annonce
Sport

Middelfart mod topholdet: Nej til bade-bold

Græsset på Middelfart Stadion må ofte give efter overfor for megen regn. Således også i forbindelse med Middelfart Boldklubs kamp lørdag mod Næstved BK. Foto: Sebastian Stave Sjöberg
De seneste dages regn har sat græsset på Middelfart Stadion under vand. Derfor er Middelfarts vanskelige kamp mod topholdet Næstved BK flytter til klubanlægget - med start 13.00.

FODBOLD: Middelfart Boldklub, bundhold i 2. division, spiller lørdag hjemme mod topholdet Næstved BK. For vestfynboerne er det første kamp efter meddelelsen om fyringen af cheftræner Jens Letort.

Den kamp, hvor hjemmeholdet jagter en chokeffekt af meddelelsen om trænerfyringen, skal ikke afgøres som bade-bold. De seneste dages tunge regn har sat græsset på Middelfart Stadion under vand, og derfor er opgøret flyttet til en græsbane på klubanlægget på Færøvej. Også kamptidspunktet er rykket - til kampstart 13.00 .

Middelfart har med seks point for 12 kampe endnu ikke vundet en kamp i denne sæson. Der var dog senest lidt vestfynsk optimisme at hente i det uafgjorte resultat, 2-2, ude mod AB.

Annonce

Men Næstved BK er altså suverænt rækkens bedste hold. Det blev fuldt synliggjort i sjællændernes seneste kamp, hvor de hjemme vandt med hele 6-3 over ellers stærke B93, der p.t. ligger nummer fire i rækken.

Aldrig point mod Næstved

- Hvis der i de overvældende odds imod Middelfart skal ses en antydning af berettiget håb om et godt resultat, er det måske, at i fodboldens verden kan rigtig store favoritter have svært ved indfri forventningerne, når de møder et godt kæmpende bundhold, der spiller for eksistensen og et brændende ønske om at vinde den slags kampe, konstaterer Middelfart Boldklub på sin hjemmeside.

Middelfart har i seks forsøg aldrig fået point mod Næstved.

Middelfart har allerede en ny cheftræner på plads i 40-årige Anders Jensen - p.t. KoldingQ - der dog først tiltræder sin nye stilling, når efteråret er slut.

Thomas Thinggaard er derfor nu chef for holdet efteråret ud. Anders Jensen tiltræder i en fuldtidsstilling i november, når den sidste kamp i år i grundspillet er spillet.

Onsdag tager Middelfart imod Randers FC i pokalturneringen. Kronjyderne er forsvarende mestre.

Annonce
Nordfyn For abonnenter

Aktindsigt afslører: Nordfyns Kommune hjælper kæmpe kvægfarm tæt på Odense Fjord gennem kattelem

Annonce
Annonce
Annonce
Odense For abonnenter

Balladen om Killerup fortsætter: Erhvervsmand vil frifindes for injurier og fremlægger hidtil ukendte tal

Odense For abonnenter

Julen er reddet: Mor og datter stod frem med deres historie - dagen efter sendte en fremmed læser dem penge - Jeg græd af taknemlighed

Kerteminde

Havde sat næsen op efter to nye cykelstier: Men staten vendte tommelfingeren ned til dem begge

Assens For abonnenter

Der er søgt om 19 millioner til højvandssikring af byen: Men hvornår kan vi egentlig forvente, at byen er sikret mod oversvømmelse?

Heunicke havde håndskrevne noter fra nøglemøde med i Minkkommission

Erhverv For abonnenter

Martin fra Svendborg satte en dåse tun til salg for 35 kroner: Den blev solgt - nu lever han af det

Debat

Folkeskolereformen har fejlet - det skal vi rette op på

Assens

Coronaramt familie kommer med opråb efter smitteudbrud i byen: - Hjælp hinanden i stedet for at dømme hinanden

Støtteparti indkalder statsminister til hasteforespørgsel: Sundhedsvæsen har brug for redningspakke

Odense

Flot at se på: Juletræet tændes søndag

Kultur For abonnenter

Torsdag med flammende hjerter: Folkeklubben debuterede på Magasinet med maner

Assens

22 højteknologiske lysmaster udsat for hærværk på ny cykelsti til 16,5 millioner: - Det er på godt dansk træls

Annonce