Annonce
Erhverv

Middelfart-milliardær: Bygger finanshus til en formue

Bag byggeriet af et nye finanshus på 7000 kvadratmeter står Selfinvest Family Office og Bjert Invest. Fra venstre ses Martin Jensen, adm. direktør i Bjert Invest, Torben Østergaard-Nielsen, som ejer Selfinvest koncernen og Selfinvest Family Office, samt Mikkel Hammershøj, direktør i Selfinvest Family Office.

Oliehandleren Torben Østergaard-Nielsen investerer et meget stort beløb i et kontorhus på ni etager i Kolding.

Et finanshus på ni etager til en pris på mellem en halv og en hel milliard kroner skal i 2018 stå klar i Kolding. De fleste af pengene til byggeriet kommer fra Middelfart. Her bliver højhuset en del af investeringerne i Selfinvest-koncernen.

Selfinvest er moderselskab for en række koncerner - blandt andet Bunker Holding, der forsyner skibe i hele verden med brændstof - og er ejet af Torben Østergaard-Nielsen.

Koncernen ejer 80 procent af byggeriet i Kolding, mens resten ejes af Bjert Invest, der står bag opførelsen af hele den nye bydel.

Det nye hus bliver på 7000 kvadratmeter, som allerede er lejet ud. Blandt andet vil Sydbank fylde fire af etagerne. De to parter vil ikke oplyse den præcise størrelse på investeringen, men skriver i en pressemeddelelse, at der er tale om "et større trecifret millionbeløb."

- Vi går sammen med Bjert Invest om finanshuset, fordi vi ser en mulighed for en rigtig god investering, og fordi vi ser interessante perspektiver for at videreudvikle Design City Kolding sammen med Bjert Invest, siger Torben Østergaard-Nielsen ifølge pressemeddelelsen.

To rige familier

Selfinvest investerer allerede i dag i ejendomme. Ifølge pressemeddelelsen ser koncernen det som et ekstra plus, at den nye investering i Design City Kolding vil være med til at gøre Trekantområdet stærkere.

Det er to meget rige familier, der går sammen i det nye byggeri. Bjert Invest er grundlagt af erhvervsmanden Arne Hougaard, der har skabt en stor formue på avanceret produktion til blandt andet vindmølleindustrien. Han døde i november 2016, og koncernen ejes nu af hans familie.

Annonce

Iværksætter-succes: Gymnasieelever fra Viborg får penge med fra Løvens Hule

Odense For abonnenter

Comsa har afleveret ny tidsplan: Letbaneåbning i maj kræver højt tempo i slutfasen

Danmark

Torsdagens coronatal:overblikket over epidemiens udvikling

Annonce
Annonce
Annonce
Middelfart

Bør miste jobbet og er fritaget for tjeneste: Økonomiudvalg mener, at kommunaldirektør skal ud af vagten

Navne For abonnenter

Lars Kjærsgaard fik stress i sit bankjob: Så satte han sig og skrev gamle godnathistorier om fantasitrolde om til børnebog

Odense

Politikere hyrer advokat til at undersøge foreningen Søstre mod vold og kontrol: - Det er absurde og udokumenterede påstande

Nyborg

Nærpoliti overraskede efter hashhandel: - Det skete for øjnene af betjentene

For abonnenter

Effektiv fidus til at undgå tårnhøje el- og gaspriser: Folk køber brændeovne og bygger skorstene i hobetal for at spare på strømmen

Kerteminde

En stribe spisesteder sætter priserne op: Maden hos kendt grillcafé er allerede blevet dyrere

Nordfyn For abonnenter

Krista og Johannes har danset sammen hele livet: Krondiamant-brudevalsen bliver nok deres sidste

Esbjerg-gut har arbejdet sig op: Nu kommer han i Blue Waters topledelse

Odense

Huslejen stiger 1600 kroner: Iben føler sig presset ud, når hendes rækkehus i Vollsmose skal renoveres

Topnazistens lillebror reddede mange fra de tyske kz-lejre: Men helten Albert endte selv som udstødt og glemt - fordi han hed Göring

Fyn

Spøgelseskøer aflivet efter amokløb på motorvejen: Én ko blev ramt af modkørende trafik

Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Byen stod sammen om at finde gerningsmænd bag betonklodsepisode: - Det mest ulækre er, at nogle stod og filmede os, mens vi kørte galt

OB

OB' nye assistentræner Søren Krogh fik debut i Silkeborg efter et par dage med sygdom under kasketten

Annonce