Annonce
Erhverv

Middelfart-milliardær: Bygger finanshus til en formue

Bag byggeriet af et nye finanshus på 7000 kvadratmeter står Selfinvest Family Office og Bjert Invest. Fra venstre ses Martin Jensen, adm. direktør i Bjert Invest, Torben Østergaard-Nielsen, som ejer Selfinvest koncernen og Selfinvest Family Office, samt Mikkel Hammershøj, direktør i Selfinvest Family Office.

Oliehandleren Torben Østergaard-Nielsen investerer et meget stort beløb i et kontorhus på ni etager i Kolding.

Et finanshus på ni etager til en pris på mellem en halv og en hel milliard kroner skal i 2018 stå klar i Kolding. De fleste af pengene til byggeriet kommer fra Middelfart. Her bliver højhuset en del af investeringerne i Selfinvest-koncernen.

Selfinvest er moderselskab for en række koncerner - blandt andet Bunker Holding, der forsyner skibe i hele verden med brændstof - og er ejet af Torben Østergaard-Nielsen.

Koncernen ejer 80 procent af byggeriet i Kolding, mens resten ejes af Bjert Invest, der står bag opførelsen af hele den nye bydel.

Det nye hus bliver på 7000 kvadratmeter, som allerede er lejet ud. Blandt andet vil Sydbank fylde fire af etagerne. De to parter vil ikke oplyse den præcise størrelse på investeringen, men skriver i en pressemeddelelse, at der er tale om "et større trecifret millionbeløb."

- Vi går sammen med Bjert Invest om finanshuset, fordi vi ser en mulighed for en rigtig god investering, og fordi vi ser interessante perspektiver for at videreudvikle Design City Kolding sammen med Bjert Invest, siger Torben Østergaard-Nielsen ifølge pressemeddelelsen.

Annonce

To rige familier

Selfinvest investerer allerede i dag i ejendomme. Ifølge pressemeddelelsen ser koncernen det som et ekstra plus, at den nye investering i Design City Kolding vil være med til at gøre Trekantområdet stærkere.

Det er to meget rige familier, der går sammen i det nye byggeri. Bjert Invest er grundlagt af erhvervsmanden Arne Hougaard, der har skabt en stor formue på avanceret produktion til blandt andet vindmølleindustrien. Han døde i november 2016, og koncernen ejes nu af hans familie.

Annonce
Annonce
Danmark

Her er de nyeste corona-tal:

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

April 1960: Gadegennembrud i Nørregade

Leder For abonnenter

Det er okay at være ufuldkommen - det er Mette Frederiksen også

Vi fejrer som bekendt påske, fordi Jesus, Guds søn, i disse dage for næsten 2000 år siden blev korsfæstet, døde, blev begravet - og på tredjedagen genopstod fra de døde. Påskedagene er derfor en fortælling om lidelse, smerte og død - og samtidig om det ufattelige, det guddommelige, det ophøjede. Påsken er imidlertid også ramme om noget såre menneskeligt, velkendt og jordnært; om disciplenes dårskab og svigefuldhed, deres misgreb og fejltrin, deres løgne, deres ufuldkommenhed. For Jesu disciple var fejlbarlige mennesker som os andre. De var kyniske og selviske, frygtsomme og troløse; de fornægtede ham, de stak af i rædsel, de tvivlede. Selv Jesus viste sig som et menneske, da angsten og afmagten og smerterne overmandede ham: "Min gud, min gud, hvorfor har du forladt mig", råbte han, da han hang på sit kors. På den måde binder påskedagene det guddommelige og det såre menneskelige sammen. De menneskelige svagheder, som du og jeg rummer, rummede Jesus og hans disciple også. Det, som du og jeg ikke magter, magtede Jesus og hans disciple heller ikke. For frygten er svær at bære, lidelsen er svær at bære, døden er svær at bære. Ikke mindst i disse tider. Påsken er tillige forræderiets tid. Om lidt forråder Judas sin kammerat. I den nattemørke Getsemane Have vil Judas gå hen til Jesus og kysse ham, give ham et judaskys, så de romerske legionærer kan anholde Guds søn og siden torturere og dræbe ham. De færreste af os har sendt et andet menneske i døden, men de fleste af os har ikke desto mindre svigtet et menneske, svigtet en tillid, snydt på vægten – og derfor kan fortællingen om Judas’ forræderi være genkendelig for mange af os. På søndag sker der noget ufatteligt: Jesus sætter sig ud over døden, genopstår fra de døde og bliver på den måde guddommelig. Inden da viser han og hans disciple sig som lige så ufuldkomne mennesker som alle os andre, statsminister Mette Frederiksen inklusive. Det giver en særlig ro for alle, uanset om man tror eller ej: At selv den, der er guddommelig, kan være ufuldkommen. Ligesom os andre.

Fyn

Sådan har corona ramt Fyn: Få overblikket over de nyeste tal fra myndighederne

Danmark

Live: Coronavirus ændrer studentereksamen - alle afgangselever skal op i færre fag 

Nordfyn

Den sidste vinder i avisens kampagne er fundet: Lone har købt havegrej og dagligvarer i Otterup

Annonce