Annonce
Sport

Middelfart med endnu et nederlag trods en flot anden halvleg

Det gjorde ondt på Middelfarts spillere at gå fra banen med endnu et nederlag. Peter Dahl Kristensen blev Middelfarts eneste målscorer. Foto: Line Fløe Poulsen
Middelfart Boldklub var opsat på en sejr i 2. division, men selvom stemningen på sidelinjen var i top, og spillerne fandt energien i en flot anden halvleg, var det ikke nok til at holdet kunne gå fra kampen med point.

FODBOLD: Med høj sol, blå himmel og gratis popcorn var der lagt op til et brag af en kamp på Middelfart Stadion lørdag eftermiddag, hvor hjemmeholdet tog imod Hillerød Fodbold.

Dog blev det ikke til den store fest for Middelfart, som omgivelserne og stemningen lagde op til.

Selvom opbakningen var stor og chancerne gode for Middelfart-spillerne, blev chancerne desværre ikke omsat til mål, og kampen endte 3-1 til Hillerød. Dermed står Middelfart stadig uden sejr efter niende runde af 2. division, og pladsen i top-seks glider længere og længere væk.

Annonce

Cheftræner Jens Letort mener stadig, top-seks er opnåelig, men holdets fokus skal være et andet, for uden en sejr, er snakken om top-seks ligegyldig.

- Vi er nødt til at tænke mere kortsigtet lige nu. Top-seks er stadig ikke umuligt, men vi skal fokusere på en sejr og se om vi kan få hul på bylden, fortæller Jens Letort og fortsætter:

- Sidste år nåede vi det, selvom vi også var langt henne, før heldet vendte, og derfor tror jeg på, det stadig er muligt, men først skal holdet have selvtilliden tilbage.

To hurtige mål

Hjemmeholdet kom godt fra start med fart i spillet og nogle solide bolderobringer, men et passivt forsvarsspil og forvirring bland Middelfart-spillerne skabte hul, og det fandt Hillerøds Matin Al-Atlassi, som scorede til 0-1.

Da bolden igen blev sat i spil, gik Hillerød aggressivt til værks og erobrede bolden, hvorefter Middelfart desværre lavede frispark. Her blev bolden sparket ind i feltet, hvor den efter to berøringer blev sparket i kassen af Asger Højmark-Jensen.

I løbet af blot et minut var stillingen 0-2, men det slog ikke fynboerne ud. De kom igen med gode chancer, men midt i et lovende angreb fik Matin Al-Atlassi fisket bolden og løbet afsted, ude på højre side fulgte Asger Højmark-Jensen med, og efter en kort aflevering kunne han efterfølgende skyde bolden i mål.

Middelfart forsøgte at komme tilbage i kampen op mod halvleg, og med et straffespark, der gik lige i kassen, var der igen lidt lys for fynboernes chancer.

Annonce

Formidabelt spil, men uden mål

Efter pausen var det et forvandlet Middelfart, som løb på banen og gav Hillerød kamp til stregen. Fynboerne tog grebet om spillet, og gæsterne fik knapt lov til at få en fod på bolden. Middelfart leverede chance på chance, men som i første halvleg blev chancerne ikke til mål.

Selvom det ikke blev til flere scoringer, var det en stolt Jens Letort, Sport Fyn havde fat i efter kampen:

- Drengene viste i anden halvleg, hvad det er, de har i sig, og det er jeg glad for, at publikum fik lov til at opleve. Det er det mentale, som er vores udfordring ikke styrken, og det viste vi med vores anden halvleg. Holdet er mentalt presset trods en sejr i pokalturneringen, og når vi så hurtigt kom bagud med to mål, er det svært.

- Det, vi skal tage med fra kampen, er, at selvom vi ikke fik point, så blev vores spil så aggressivt og sammenhængende, at Hillerød aldrig fik mere end tre sammenhængende afleveringer i anden halvleg, og det er noget, vi kan bruge fremover.

Annonce

Dalum og Næsby

I 3. division var der også fynboer i aktion, hvor både Dalum og Næsby var taget over Storebælt. Dalum mødte Vanløse, og her kom fynboerne foran efter syv minutter, men værterne fik udlignet kort før pausen, og kampen endte 1-1.

Lidt bedre gik det for Næsby, som mødte Herlev, og efter 22 minutters spilletid kunne skyde første bold i kassen. Med en 0-1 føring var det et tændt Næsby-hold, som i det 72. minut kunne sende endnu en bold i nettet og tage mod Fyn med en sejr på 2-0.

Kampen kort

Fodbold, 2. division

Middelfart-Hillerød Fodbold 1-3 (1-3)

Mål: 0-1 Matin Al-Atlassi (19), 0-2 Asger Højmark-Jensen (20), 0-3 Asger Højmark-Jensen (29), 1-3 Peter Dahl Kristensen (43) straffespark

Middelfart: Aleksandar Stankovic - Mads Jørgensen - Mathias Høgsholt - Hanus Sørensen - Peter Dahl Kristensen - Jonas Skytte - Jonas Villemoes (72: Lester Rolland Hayes III) - Nicolai Frederiksen (46: Denis Fazlagic (68: Benjamin Zjajo)) - Matthias Præst Nielsen (46: Andre Bjerregaard) - Jacob Dyrborg Linnet - Martin Conley (72: Marcus de Claville Berthelsen)

Hillerød: Thomas Gall - Johannes Houborg (70: Jonas Helwiig Hemmingshøj) - Simon Peter Friis Sharif - Devrim Sahin (80: Philip Nzeyimana Oslev) - Matin Al-Atlassi (80: Danilo Babovic) - Asger Højmark-Jensen - Tobias Arndal (57: Magnus Frank Nathansen) - Jonathan Witt - Marinus Due Grandt - Lucas Bøje-Larsen - Patrick Bunk-Andersen

Advarsler: (75) Devrim Sahin, Hillerød - (88) Andre Bjerregaard, Middelfart, efter diskussion med dommer

Dommer: Aydin Uslu

Tilskuere: 280

Næste kamp: Lørdag den 2. oktober klokken 14.00 mod HIK på Gentofte Sportspark

Annonce
Odense

Tag kandidattesten her

Odense For abonnenter

'Banjo' var ved at drikke sig ihjel: Nu krænger grill-kongen hjertet ud efter livslangt alkoholmisbrug

Fyn

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Lørdagens coronatal: Igen over 1200 testet positiv

Annonce
Annonce
Annonce
Assens

Karina og Brian finder tyrolertøjet frem: Bierfest vælter Vissenbjerg

Erhverv For abonnenter

Fynske blomsterbutikker trækker sig fra Interflora - Svært at være tilfreds, når de tager så høj provision

Debat

Lørdag var en vigtig dag: Nu kan alle se, at vi snart skal til valg

Nyborg For abonnenter

Direktøren for det hele: - Jeg er ikke krammetypen

Odense

Yppig nøgenhed: Læserbrev bragte kendt, men glemt statue frem i lyset

Erhverv For abonnenter

Sæt dit eget hoved på majestætiske figurer og lav din egen plakat: Ung iværksætter supplerer sin SU med anderledes hjemmeside

Danmark

Lørdagens coronatal: Igen over 1200 testet positiv

Debat

Store udfordringer kræver bedre samarbejde: Vi politikere får brug for borgernes hjælp

Kerteminde

Redningsaktion fik Folmers køer tilbage på land: - Det var lige før, at de var begyndt at svømme

KANDIDATTEST

Ved du hvem, du vil stemme på? Tag kandidattesten her

Bagsiden For abonnenter

Quiz: Gæt fynske nyheder og vind ugens bog

Odense For abonnenter

Tre små børn og en restaurant går ikke: Nu er stedet sat til salg

Navne For abonnenter

26-årige Nicolai bygger droner og kører Jaguar: Nu skal han hjælpe unge fra SDU med at drømme stort

Annonce