Annonce
Middelfart

Middelfart Kommune appellerer: Borgerne må selv opbevare disse typer affald til og med 29. marts

Frem til og med 29. marts vil der være ændringer i forhold til affaldshåndtering i Middelfart Kommune. Arkivfoto: Bonnerup Claus

Middelfart Kommune: For at mindske smitten af coronavirus, har Middelfart Kommune foretaget ændringer i forbindelse med afhentning af genanvendeligt affald og genbrugspladsernes åbningstider.

Kommunen skriver i en pressemeddelelse, at dagrenovation afhentes som normalt, men at der ikke vil være nogen form for affaldsindsamling af papir, glas og metal til og med 29. marts.

Det vil heller ikke være muligt at købe røde ekstrasække på genbrugspladserne, hvis du har ekstra meget affald. I stedet opfordrer kommunen til, at borgerne bruger en klar sæk og sætter et mærke på sækken med "ekstra affald". Gør man det, vil affaldet blive fjernet i forbindelse med normal tømning.

Genbrugspladserne holder lukket til med d. 29. marts. Dog vil genbrugspladsen i Middelfart være åben for erhverv mandag – fredag i tidsrummet kl. 7.00 – 10.00.

Pressemeddelelsen afsluttes med følgende besked fra kommunen: ”Vi takker for jeres forståelse og appeller til, at I finder en løsning til at opbevare affaldet hjemme, indtil vi igen indsamler genanvendeligt affald og genbrugspladserne åbner.”

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1970: Odense Kommune bliver større i morgen

1995 Danmarks første elektroniske markedsplads åbnede i går for kunderne. Efter en lang sej fødsel er Diatel-netværket nu klar med en række tilbud til pc-ejere. For eksempel kan man sidde foran sin skærm og bestille teaterbilletter, lave sine bankforretninger, købe ind, læse Den Blå Avis eller se det seneste døgns nyheder. 30 forskellige tjenester er der indtil videre at vælge imellem på Diatel, der officielt blev søsat af forskningsminister Frank Jensen (S) med et tryk på den rette knap på tastaturet. Det er TeleDanmark/ Jydsk Telefon, Kommunedata og Girobank, der ejer Diatel. Derudover har dagbladene Jyllands-Posten og Politiken poster i bestyrelsen med ret til senere at købe sig ind i selskabet. 1970 Fra i morgen er Odense Storkommune en kendsgerning. I eftermiddag kl. 14 holdt det nyvalgte byråd sit konstituerende møde, hvor borgmester Holger Larsen som rådets ældste medlem bød de 28 andre medlemmer velkommen og derefter ledede valget af borgmester. Det blev som ventet Holger Larsen, der blev genvalgt med 15 stemmer (14 socialdemokratiske og folkesocialisten Alfred Andersen). Ingen andre kandidater var opstillet. Der foretoges valg af magistrat, der består af borgmesteren og fire rådmænd. Magistraten har borgmesteren som formand og består af rådmand Poul Nielsen, Bellinge, rådmand Jens Helbak, Odense, rådmand C. Jeppesen, Næsby og Lennart Larson, Pårup. 1945 Efter de begivenheder, der er sket i den senere tid, skulle man tro, at en flyvervarsling nu blev mødt med større alvor end nogen sinde tidligere. At dette ikke er tilfældet, kunne man opleve i går eftermiddag, da sirenerne kl. 15 forkyndte, at der kunne ventes overflyvning. I de første minutter, hvor sirenerne lød, var der en del mennesker, der søgte hjem eller i tilflugtsrum. Men det varede ikke længe, efter at sirenerne var blevet tavse, før der igen var børn på gaden og folk, der kom ud for at se, ”om der skete noget”. På et vist tidspunkt under varslingen var der samlet op mod et par hundrede mennesker på fortovet og kørebanen uden for det offentlige tilflugtsrum i Bryggergårdens kælder.

Danmark

Liveblog: Ældre og sårbare får gratis vaccination mod lungebetændelse

Odense For abonnenter

Forarget rådmand om ulovlig udlejning af boliger: - Det hører ingen steder hjemme

Danmark

Sundhedsmyndigheder: Vi har respiratorer, senge og personale nok til alle coronapatienter

Annonce