Annonce
Middelfart

Middelfart Kommune appellerer: Borgerne må selv opbevare disse typer affald til og med 29. marts

Frem til og med 29. marts vil der være ændringer i forhold til affaldshåndtering i Middelfart Kommune. Arkivfoto: Bonnerup Claus
Annonce

Middelfart Kommune: For at mindske smitten af coronavirus, har Middelfart Kommune foretaget ændringer i forbindelse med afhentning af genanvendeligt affald og genbrugspladsernes åbningstider.

Kommunen skriver i en pressemeddelelse, at dagrenovation afhentes som normalt, men at der ikke vil være nogen form for affaldsindsamling af papir, glas og metal til og med 29. marts.

Det vil heller ikke være muligt at købe røde ekstrasække på genbrugspladserne, hvis du har ekstra meget affald. I stedet opfordrer kommunen til, at borgerne bruger en klar sæk og sætter et mærke på sækken med "ekstra affald". Gør man det, vil affaldet blive fjernet i forbindelse med normal tømning.

Genbrugspladserne holder lukket til med d. 29. marts. Dog vil genbrugspladsen i Middelfart være åben for erhverv mandag – fredag i tidsrummet kl. 7.00 – 10.00.

Pressemeddelelsen afsluttes med følgende besked fra kommunen: ”Vi takker for jeres forståelse og appeller til, at I finder en løsning til at opbevare affaldet hjemme, indtil vi igen indsamler genanvendeligt affald og genbrugspladserne åbner.”

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn For abonnenter

En ny kærlighed med svære vilkår: - Det er specielt at fri til en kvinde, når man er gift med en anden

Coronavirus

Live: Sundhedsstyrelsen anbefaler øget brug af mundbind hos lægen

Annonce