Annonce
Fodbold

Middelfart har sendt alle mand hjem

Hvis 2. division kan komme i gang den 1. maj, så kan Kim Elgaard måske komme i spil på Middelfarts hold efter sin langtidsskade. Foto: Peter Leth-Larsen
Allerede i sidste uge sendte Middelfart Boldklub samtlige sine 22 kontraktspillere hjem.

FODBOLD: Middelfart Boldklub har sendt alle sine 22 kontraktspillere hjem og får nu del i kompensationen i regeringens trepartsaftale

- De blev allerede sendt hjem i sidste uge og nu passer de sig selv og vi kan ikke stille krav om deres træning. Vi må bare håbe, at spillerne er seriøse og holder sig i form. Det vil ret hurtigt kunne ses, hvem der er i form og hvem der ikke er, når de engang kommer tilbage til klubben, siger administrerende direktør Søren Godskesen til Sport Fyn.

- Spillerne nåede at træne fem gange hjemme, inden vi lukkede helt ned, tilføjer Søren Godskesen.

Han var inden statsminister Mette Frederiksens pressemøde spændt på, om restriktionerne forbindelse med COVID-19 skulle forlænges til efter påske. Det blev de så til efter den 13. april og dermed blev alt gjort vanskeligere også for den danske idrætsverden.

- Vi har 16 kampe tilbage og kunne vi komme i gang 1. maj ville vi kunne nå det inden 30. juni ved at spille hver weekend og på alle onsdage. Men vi ved jo dybest set ingenting, siger Søren Godskesen.

- Spillerne må efter påbud fra Spillerforeningen heller ikke udtale sig om deres situation, så det hele er meget kedeligt og en meget træls situation lige nu, siger Søren Godskesen, der kalder det "held i kæmpeuheld", at tre af spillerne måske kan nå at komme over deres skader, hvis turneringen påbegyndes igen.

- Kim Elgaard blev skadet i efteråret i Dalum og Martin Conley og Niclas Nymand har også været væk i en måned, så de kan da alle nå at komme i spil, fastslår Søren Godskesen.

Middelfart er nummer to i 2. division pulje 2 med 31 point, men der er mange point, der skal hentes, for Aarhus Fremad i nordvestfynboernes pulje har 38 point, mens FC Helsingør er favorit til at blive den eneste oprykker fra 2. division med 44 point.

Middelfart skulle på nuværende tidspunkt allerede have haft afviklet hjemmekampen mod Dalum og udekampen mod VSK Aarhus og på lørdag ville der have været hjemmekamp mod FC Sydvest på den plakat, hvor der absolut intet står for tiden.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Takker politiet: Gydas skizofrene søn truede hende med samuraisværd og barrikaderede sig i huset

Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1970: Odense Kommune bliver større i morgen

1995 Danmarks første elektroniske markedsplads åbnede i går for kunderne. Efter en lang sej fødsel er Diatel-netværket nu klar med en række tilbud til pc-ejere. For eksempel kan man sidde foran sin skærm og bestille teaterbilletter, lave sine bankforretninger, købe ind, læse Den Blå Avis eller se det seneste døgns nyheder. 30 forskellige tjenester er der indtil videre at vælge imellem på Diatel, der officielt blev søsat af forskningsminister Frank Jensen (S) med et tryk på den rette knap på tastaturet. Det er TeleDanmark/ Jydsk Telefon, Kommunedata og Girobank, der ejer Diatel. Derudover har dagbladene Jyllands-Posten og Politiken poster i bestyrelsen med ret til senere at købe sig ind i selskabet. 1970 Fra i morgen er Odense Storkommune en kendsgerning. I eftermiddag kl. 14 holdt det nyvalgte byråd sit konstituerende møde, hvor borgmester Holger Larsen som rådets ældste medlem bød de 28 andre medlemmer velkommen og derefter ledede valget af borgmester. Det blev som ventet Holger Larsen, der blev genvalgt med 15 stemmer (14 socialdemokratiske og folkesocialisten Alfred Andersen). Ingen andre kandidater var opstillet. Der foretoges valg af magistrat, der består af borgmesteren og fire rådmænd. Magistraten har borgmesteren som formand og består af rådmand Poul Nielsen, Bellinge, rådmand Jens Helbak, Odense, rådmand C. Jeppesen, Næsby og Lennart Larson, Pårup. 1945 Efter de begivenheder, der er sket i den senere tid, skulle man tro, at en flyvervarsling nu blev mødt med større alvor end nogen sinde tidligere. At dette ikke er tilfældet, kunne man opleve i går eftermiddag, da sirenerne kl. 15 forkyndte, at der kunne ventes overflyvning. I de første minutter, hvor sirenerne lød, var der en del mennesker, der søgte hjem eller i tilflugtsrum. Men det varede ikke længe, efter at sirenerne var blevet tavse, før der igen var børn på gaden og folk, der kom ud for at se, ”om der skete noget”. På et vist tidspunkt under varslingen var der samlet op mod et par hundrede mennesker på fortovet og kørebanen uden for det offentlige tilflugtsrum i Bryggergårdens kælder.

Odense For abonnenter

Forarget rådmand om ulovlig udlejning af boliger: - Det hører ingen steder hjemme

Danmark

Liveblog: Ældre og sårbare får gratis vaccination mod lungebetændelse

Annonce