Annonce
Middelfart

Middelfart Genbrug udvider og lejer nye og større lokaler

Der bliver godt med plads i de nye lokaler, som tages i brug 1. august. Pressebillede

Middelfart: 1. juni overtager Middelfart Genbrug lejemålet i den tidligere Jysk-butik på Langelandsvej 7 på 1.028 kvadratmeter. Den nye Middelfart Genbrug åbner efter planen 12. august i år. Indtil da vil der fortsat være åbent i de nuværende lokaler på Odensevej 34.

Flytningen sker efter 32 år i samme butik, så det er med vemod, at personalet nu må sige farvel til butikken i centrum.

Flytningen skyldes akut pladsmangel. I tilknytning til genbrugsbutikken på Odensevej har man hidtil haft en møbelafdeling på Damgårdvej. Den nedlægges i forbindelse med flytningen, idet de nye lokaler vil kunne rumme såvel butikkens varer som møblerne fra Damgårdvej.

Når dørene åbnes til august vil konceptet være et såkaldt standsalg eller loppesupermarked. Det betyder, at alle interesserede vil kunne leje en stand og sælge egne, brugte varer herfra.

Er man interesseret i at leje en standplads, er man velkommen til at henvende sig i butikken på Odensevej 34.

Genbrugsbutikken på Odensevej vil have åbent som hidtil frem til 1. august.

Annonce
Den nuværende butik holdes åben indtil 1. august. Pressebillede
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
OB

Da Alphonse Tchami kørte over hajtænderne

Odense

Johnny Cash i Sanderum

Leder For abonnenter

Utroværdig optræden af to Venstre-folk

Hvis man vil være en troværdig politiker, skal man gøre mere end at udstede nogle hastige løfter for at tækkes pressen og vælgerne. Man skal også sikre sig, at de løfter, man udsteder, bliver omsat til faktisk, praktisk virkelighed. Derfor er der grundlag for at se endog ganske kritisk på to Venstre-politikere, Bo Libergren og Herdis Hanghøi, og deres optræden i en konkret sag fra Faaborg-Midtfyn Kommune. Sagen, som er blevet beskrevet i avisen flere gange, senest i mandagsavisen, handler om en ung kvinde, der lider af muskelsvind. Kvinden havde allerede for et halvt år siden et hjælpemiddel, et såkaldt vippeleje, der var så nedslidt, at det kun var delvist funktionsdygtigt, hvilket i længden kan blive invaliderende for kvinden. Imidlertid var kommunen og regionen endt i en strid om, hvem der skulle betale de cirka 30.000 kroner, som et nyt vippeleje koster - selvom loven fastslår, at kvinden burde have haft sit hjælpemiddel uden yderligere diskussion. Det var en pinlig sag for både Faaborg-Midtfyn Kommune og for Region Syddanmark, og derfor lovede både Bo Libergren og Herdis Hanghøi, at de ville sørge for, at den 21-årige Mai-Britt Knudsen fik et nyt vippeleje, så hun også fremover kan træne sine muskler og dermed stå på sine egne ben. Det er imidlertid ikke sket. Og derfor fremstår begge Venstre-folks løfter som utroværdige. Det var godt, at de to Venstre-folk i sin tid var så hurtige til at kræve handling, for det viser, at de to engagerer sig oprigtigt i borgernes problemer. Det er til gengæld virkelig skidt, at Mai-Britt Knudsen ikke har fået sit hjælpemiddel nu, hvor der er gået et halvt år. I Danmark har vi gennemgående dygtige og sanddru politikere, som er langt mere ordholdende, end man kan få indtryk af, når man følger den offentlige debat, ikke mindst debatten på de sociale medier. Derfor vil det være klogt, at Libergren og Hanghøi får løst sagen. Altså: Løst den rigtigt. Og ikke blot løst den ved at afgive endnu et løfte. Alt andet vil være utroværdigt.

Annonce