Annonce
Sport

Middelfart forlænger med Kim Elgaard

Kim Elgaard er efter et mislykket eventyr hos Victory Sports Club på Maldiverne faldet godt til i Middelfart, som nu har forlænget kontrakten med den 27-årige midtbanespiller frem til udgangen af 2020. Foto: Peter Leth-Larsen

Den erfarne midtbanespiller har kontrakt med Middelfart frem til udgangen af 2020.

Fodbold: Middelfart Boldklub, der kæmper for at rykke op i 1. division, har forlænget kontrakten med en af truppens mere erfarne spillere. Den 27-årige midtbanespiller Kim Elgaard har sat sin signatur på en toårig kontraktforlængelse frem til udgangen af 2020.

Kim Elgaard kom til Middelfart i august efter et noget turbulent ophold på Maldiverne. Han kom derfor lidt skævt i gang med træningen i forhold til resten af truppen, men forskellen fik han hurtigt indhentet, og han spillede en god rolle på holdet i den sidste del af efteråret.

- Fra dag et har han budt ind både på og uden for banen, og med hans altid gode humør er han et naturligt samlingspunkt i truppen. Vi glæder os derfor gevaldigt over at have Kim med på holdet i de kommende år og ser frem til ,at han fortsat byder ind både på og uden for banen, siger Middelfart Boldklubs direktør, Søren Godskesen, i en pressemeddelelse om kontraktforlængelsen.

- Jeg har virkelig nydt mine fire første måneder i Middelfart. Der er blevet taget rigtigt godt imod mig, og fra første dag har jeg følt mig som en del af gruppen. Efter mit eventyr, som desværre hurtigt blev til et mareridt på Maldiverne, havde jeg brug for den stabilitet, som jeg har fået nu i Middelfart. Jeg har haft et par andre muligheder i både ind- og udland, men jeg var hele vejen igennem besluttet på, at jeg gerne ville blive i Middelfart. Jeg ser først og fremmest frem til et utroligt spændende og intenst forår og vil gøre mit for, at vi kan spille med om de sjove pladser indtil sidste fløjt, siger Kim Elgaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Magnus & Aksel sang tårerne frem i X Factor: - Når I står der og sprudler, så tænker man WAUW!

Odense

Ørnens Dag på Stige Ø

Leder For abonnenter

Spar sammen, OB

Odense Kommune skal stå fast over for fodboldklubben OB i sagen om en renovering af Odense Stadion. For det bør ikke være Odenses skatteborgere, der skal betale for, at byens og øens største fodboldklub får et bedre stadion at spille på. Det bør klubben og dens ejerkreds selv bekoste. Spørgsmålet om en renovering af Odense Stadion er nok engang blevet aktuelt, fordi OB sammen med de øvrige superliga-klubber, Divisionsforeningen og Dansk Boldspilunion har besluttet, at alle superliga-stadioner fra 2028 er udstyret med fuldt overdækkede tribuner. Det er en fin beslutning, som vil give bedre forhold for klubbernes tilskuere, så man på længere sigt forhåbentlig kan tiltrække flere tilskuere og dermed tjene flere penge. Det er imidlertid ikke Odense Kommunes opgave at sørge for, at erhvervsvirksomheder får bedre fysiske rammer at udøve deres virksomhed i. Odense Kommune skal skabe gode rammevilkår for kommunens virksomhederne i almindelighed, men kommunen skal ikke bruge sine sparsomme skattekroner på at forbedre hverken robotproducenters, gartneriers eller fodboldklubbers ydre rammer. Det må virksomhederne selv klare. Ejerforholdene af Odense Stadion er i dag mildt sagt noget rod. Odense Kommune ejer tre tribuner på stadion, mens en ejerkreds af bestyrelsesmedlemmer i Odense Sport & Event ejer den fjerde, og det skaber helt naturlige tvister mellem de forskellige ejeres forskellige ønsker. Derfor vil det være klogt, hvis man får skilt den kommunale økonomi fra den private virksomhed OB’s interesser fra hinanden. Det vil være til gavn for OB, for Odense Stadion og for Odense Kommune – og for de odenseanske skatteydere. Derfor vil det være klogt, at OB og ejerkredsen bag klubben begynder at spare sammen, så man på et snarligt tidspunkt kan købe stadion af kommunen. På den måde kan man engang i fremtiden, måske allerede inden 2028, få lejlighed til at gennemføre alle de udvidelser og forbedringer af Odense Stadion, som man har lyst og råd til og dermed være med til at skabe grundlag for at høste gevinster ved fremtidige sejre. Så spar endelig sammen, OB. Og begynd hellere i dag end i morgen.

Odense

Fra sceneskræk til sanger: Odenseanske Aksel er med i X Factor

Annonce