Annonce
Sport

Middelfart-direktør om straf: Den havde vi ikke set komme

Pelle Weber og de øvrige Middelfart-spillere skal nu igennem 16 forårskampe, der formentlig ret hurtigt vil være uden reel betydning for klubben, så snart de første point er sat til.

Den nye direktør Lars Peter Hermansen er uforstående over for dele af DBU-dommen, der fratrækker Middelfart 24 point, hvoraf de 12 trækkes fra og med starten af næste sæson. Men direktøren slår fast, at det nye selskab bag elitefodbolden i Middelfart vil kæmpe benhårdt videre på grønsværen.

Der bredte sig en chok-fornemmelse i fodboldboldmiljøet i Middelfart, da meldingen om DBU-dommen nåede frem lørdag eftermiddag.

Middelfart spillede træningskamp mod Vejle lørdag eftermiddag, men den kamp fik vist nærmest akademisk betydning i første omgang, fordi Middelfart nu kan se frem til et forår, hvor det næppe bliver meget andet end ærens fagreste træ at spille om.

Middelfart fratrækkes nemlig 12 point i denne sæson, og det sker med virkning fra oprykningslutspillet, hvor Middelfart starter med seks point og havde fire point op til oprykningsstregen. Nu vil der være 16 point op til stregen, og de skal hentes over netop 16 kampe. Ikke umuligt i teorien, men dog formentlig i praksis.

Men direktør Lars Peter Hermansen siger:

- Det er svært at forstå, at vi også skal fratrækkes 12 point fra starten af næste sæson. Den havde vi ikke set komme. Vi var godt klar over, at der kunne risikere at komme en straf af en vis størrelse, men ikke i dette omfang, siger Lars Peter Hermansen, der er direktør i det nye selskab Middelfart Boldklub ApS, og i øvrigt ikke har været involveret i fortidens praksis, som nu har ført til DBU's kontante dom.

DBU-dommen betyder, at der ikke ændres på pointsgivningen i efterårets grundspil i 2. division. Det sker, fordi det ville få store konsekvenser for andre klubber, og fordi planlægningen af forårets oprykningsslutspil forlængst er foretaget.

DBU melder i præmisserne for dommen, at man starter med at fratrække Middelfart 24 point, og så bliver de fordelt over to sæsoner, så dommeren har nogle markante konsekvenser. Ellers ville Middelfart kunne starte forfra som alle andre klubber efter sommerferien med nul point i det nye grundspil i 2. division.

Middelfart skal i foråret spille to gange mod den anden fynske klub i oprykningsslutspillet Marienlyst, der fortsat har fire point op til oprykningsstregen.

Middelfart lægger ud mod Nykøbing FC lørdag den 19. marts klokken 15.00. I teorien kan Middelfart hente 48 point i foråret, og det kunne række en plads blandt de tre bedste og dermed oprykning.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klumme For abonnenter

Gamle nyheder, 1994: 47 husmødre fra Vester Hæsinge kørte galt

1994 47 medlemmer af Vester Hæsinge Husmoderforening fik i går formiddag en grim forskrækkelse, da den udflugtsbus, som de var passagerer i, løb løbsk, fordi bussens fører pludselig sank død om bag rattet. Den førerløse bus fortsatte ind på en markvej og væltede om på siden med bagenden hængende ud over en to meter dyb grøft. To passagerer blev lettere kvæstet og kørt til Aabenraa Sygehus, men det kunne være gået langt værre, siger den vagthavende hos Haderslev Politi. Bussen var på vej fra Vester Hæsinge til Møgeltønder, da ulykken skete. De forskrækkede passagerer kunne ikke komme ud af bussen, men måtte vente på assistance fra Falck, der ved hjælp af en stige fik passagerne ud. 1969 - Jeg er helt på det rene med, at det er et spring ud i det uvisse, og ikke mindst derfor er jeg lykkelig for, at teaterchef Kai Wilton er indstillet på, at jeg kommer tilbage, hvis jeg ”brænder fingrene”. Det siger skuespillerinden Lone Helmer, der har fået orlov fra Odense Teater med udgangen af denne sæson for at prøve kræfter med nye opgaver i København. Lone Helmer, der kom til Odense Teater for syv år siden, har været en af teatrets flittigst benyttede skuespillerinder. Hun mener, at det vil være afgørende for hendes videre udvikling, at hun får lejlighed til at arbejde i andre ensembler og med andre instruktører. Der har allerede været bud efter hende fra både tv og filmselskaber. 1944 Opførelsen af de 340 bunkers, som vi skal have i Odense, skrider kun langsomt fremad. Det går ganske godt med støbningen af cementskelletterne, men der er store vanskeligheder med at få inventaret i orden. De sidste dage har arbejdet på de ellers fuldførte dækningsrum ligget stille, fordi der er opstået diskussion om, hvorvidt der skal være fire eller færre elektriske lamper i hvert rum. Driftsbestyrer Westergaard, Randers Elektricitetsværk, har over for Statens Civile Luftværn protesteret mod opsætning af fire lamper, hvilket han hævder er spild af materialer, da man kan nøjes med mindre. Da spørgsmålet er aktuelt for hele landet, vil Elektricitetsværkernes Forening behandle sagen.

Erhverv

Plads til 1000 ansatte: Pensionsselskab investerer 381 millioner kroner i kæmpestort kontorbyggeri ved SDU

Kerteminde

Apoteksejer dropper udbringning: - Vi får 5,49 kroner for at levere en æske medicin

Odense

2000 indviede julefestival i Odense

Annonce