Annonce
Middelfart

Middelfart bliver hjemmebane for volleyball-landsholdene: - Som klub er vi ellevilde

Volleyball-landsholdene kan forhåbentlig se frem til at fejre mange sejre i Lillebæltshallen. Foto: Flemming Patulski Nielsen
Fra 2022 bliver Lillebæltshallen hjemmebane for de danske volleyball-landshold på både herre- og damesiden. Middelfart vil fungere som hjemmebane i det vestlige Danmark, mens man også fortsætter med at have den hidtidige hjemmebane i Slagelse.

Middelfart: Volleyball Danmark og Middelfart Kommune har indgået et samarbejde, der gør Lillebæltshallen til ny hjemmebane for de danske volleyball-landshold.

Fra 1. januar 2022 vil man køre en ordning med to hjemmebaner. Den nuværende hjemmebane i Slagelse forbliver vært for landskampe, mens der i Middelfart tilføjes endnu en hjemmebane. Hjemmekampene vil skiftevis blive spillet i de to byer.

Hos Volleyball Danmark har man haft et ønske om at udbrede sporten til hele landet.

Annonce

- Vi har i Volleyball Danmark et stort fokus på at skabe fantastiske volleyballoplevelser i hele Danmark. Derfor er vi utroligt stolte over dette nye samarbejde i Middelfart, der giver os muligheden for at sprede kendskabet til vores to landshold og international volleyball på Fyn og i Jylland, udtaler Jesper Jørgensen, administrerende direktør i Volleyball Danmark i en pressemeddelelse.

- Samtidig er vi glade for at skulle samarbejde med to stærke partnere i Middelfart. Middelfart Kommune har allerede fra vores indledende snakke vist, at de er dedikerede og ambitiøse omkring vores samarbejde, og de arbejder inden for en række stærke værdier, som vi har let ved at identificere os med. Og som et stærkt anker i lokalmiljøet har vi Middelfart VK, der igennem mange årtier har skabt en stor tradition for topvolleyball i byen, som vi nu glæder os til at bygge videre på, afslutter han.

Lokal stolthed

Tildelingen som hjemmebane vækker stolthed hos Middelfarts borgmester, Johannes Lundsfryd (S).

- Vi er stolte over, at Volleyball Danmark har valgt Middelfart Kommune som vestlig hjemmebane for landsholdene. Vi har i forvejen en stærk tradition indenfor volleyball, og som hjemmebane for landsholdene får vi endnu en mulighed for at opleve sport på højt plan i Middelfart. Og netop et bredt udbud af sport og kultur er med til at gøre vores kommune attraktiv, siger han i pressemeddelelsen.

Lillebæltshallen skal fra næste år danne ramme for halvdelen af volleyball-landsholdenes hjemmekampe. Foto: Peter Leth-Larsen

Der er også begejstring at spore i Middelfart Volleyball Klub, der ser frem til at skulle dele hjemmebane med landsholdsspillerne.

- Som klub er vi ellevilde med at Middelfart bliver officiel hjemmebane. Landsholdskampe og muligheden for at tiltrække landsholdsspillere til lokale events kan styrke både vores bredde- og elitearbejde. Denne aftale giver virkelig potentiale for at udbrede volley endnu mere lokalt og regionalt - vi står klar til at smashe til muligheden, siger formand for Middelfart VK Mikkel Dragmose-Hansen.

Der oplyses endvidere, at parterne vil forsøge at afvikle yderligere aktiviteter med fokus på miljø og klima - også gerne i samarbejde med andre lokale aktører.

Aftalen løber til og med 2024.

Annonce
Middelfart For abonnenter

Voldsomt forurenet fabriksgrund uden ejere undrer René: - Jeg tænker, at det ikke kan passe, at det skal overses det her

Fyn

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Søndagens coronatal: 353 nye smittede det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Årets bedste - Odense-restaurant vinder igen: Ingen gør det bedre end Michelle og Jakob

Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Blev landskendt for at drikke sit eget tis for åben skærm: Nu kaster 33-årige Camilla sig ud på en vanvittig rejse

Kerteminde

Efter 25 år blev Martin fyret på avisen: Nu nyder han solopgangene fra sit nye rullende kontor

Erhverv

Efter lang forsinkelse: Fynsk fibernet bliver langsomt åbnet for konkurrenter

Erhverv

266 rækkehuse på vej ved eventyrdigters store skov: - Det går rimelig tjept

Danmark

Søndagens coronatal: 353 nye smittede det seneste døgn

Navne

Begravelser og bisættelser tirsdag den 28. og onsdag den 29. september

Hvem skal passe farmor

Plejehjem fik nok af konflikter med pårørende: Nu smitter det gode samarbejde af på alt andet - også sygefraværet

Sport

Chris Anker Sørensen bliver begravet i stilhed

Erhverv

Hos Aktiedysten kan du risikofrit satse på den næste aktieraket: Nu går virksomheden efter at blive en international platform

Odense For abonnenter

Undgik konkurs med fiktive flytninger: Entreprenør-ægtepar mødt med stort millionkrav

Fyn

Skoledag uden skideballer: Fyn kan muligvis også få skoler uden skældud til eleverne

Annonce