Annonce
Fodbold

Middelfart bekræfter skifte: Emil Lyng skal blive helt spilleklar

30-årige Emil Lyng spiller i Middelfart Boldklubs trøje det næste halvandet år. Foto: Middelfart Boldklub
Middelfart Boldklub har bekræftet en kontrakt på halvandet år til den tidligere Superliga-spiller.

FODBOLD: Middelfart Boldklub vil gøre offensivspilleren Emil Lyng helt spilleklar.

Torsdag bekræftede klubben Sport Fyns nyhed fra onsdag om, at Emil Lyng har skrevet e 18 måneder lang kontrakt med Middelfart.

- Det er en erfaren og berejst spiller, vi får til Middelfart i det kommende halvandet år. Han har trænet med i vores første træningsuge i år, og hans kvaliteter har været tydelige. Hans fysiske tilstand er god, og nu skal vi bare have bygget det sidste på, og gjort ham helt spilleklar. Vi forventer af Lyng, at han tager et stort ansvar i hverdagen, og hjælper vores dygtige unge spillere til at blive endnu bedre. Derudover skal han naturligvis byde ind med egne kvaliteter, og sammen med resten af holdet være med til at bygge endnu et lag på vores nuværende niveau, udtaler en glad direktør Søren Godskesen om tilgangen i pressemeddelelsen.

Emil Lyng vender hjem efter tre år i udlandet. Han kan både spille på kanten og helt fremme, men det bliver på angriberpositionen at han for alvor skal konkurrere.

Lyng har et langt CV, og har bl.a. været forbi klubber som AGF, Lille, Zulte-Waregem, Esbjerg,Dundee United og senest islandske Valur. Derudover er det blevet til 9 ungdomslandskampe for Danmark.

Emil Lyng og hans familie har slået sig ned i trekant-området efter flere år i udlandet, og han stammer iøvrigt selv fra Kolding. - Mit indtryk af Middelfart efter den første uge har været rigtigt godt, og jeg har ikke været i tvivl om, at det var det jeg gerne ville. . Trænere og spillertruppen har taget godt imod mig fra min første dag, og jeg har følt mig som en del af omklædningsrummet. Jeg synes, at niveauet i truppen er højt og der er god intensitet i træningerne, så jeg glæder mig til for alvor at komme i gang med træningen, udtaler Emil Lyng i pressemeddelelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Leder: Har vi et ansvar overfor den dræbte kvindes døtre?

Der er nogle ting, der er så barske, at du ikke kan læse om dem i avisen. Billederne af en ung syrisk kvinde fra Langeskov og hendes ni-årige søn, der blev dræbt og efterladt i en skov i Syrien. Dem kan du ikke se i Fyens Stiftstidende. Vi fortæller heller ikke, hvordan det præcist foregik, da deres liv endte i et middelalderligt ritual angiveligt udført af deres egen mand og far. Det er så forsimplet, uhyggeligt og afstumpet, at det ikke er til at forstå. Hvis du har lyst til at læse og se, hvad der skete natten til en søndag i februar i det nordlige Syrien tæt på grænsen til Tyrkiet, så kan du finde det i andre danske medier. Men vi bliver nødt til at tage en snak om, hvorfor en flygtningefamilie fra Langeskov vælger at rejse tilbage til det land, der er flygtet fra. Hvorefter familiens overhoved efter beskrivelser fra lokale medier og bekendte vælger at begå et sharia-inspireret mord på sin kone og søn. Den unge kvinde, der kom til Danmark for fire år siden, var efter alle beskrivelser særdeles velintegreret. Hun har taget kørekort og var netop ved at afslutte en uddannelse som frisør. Hendes ældste barn gik i 1. kasse i en dansk skole og havde danske venner. Paradoksalt nok var det netop derfor, kvinden endte med at dø, ifølge hendes venner i Danmark. Hun var blevet for dansk til sin ægtemand, der er gammel nok til at være hendes far. Rejsen til Syrien er efter alt at dømme sket i hemmelighed. Blev kvinden presset til at tage af sted? Har hun vidst, der var fare på færde? Det er ikke sikkert, vi nogen sinde får svar på de spørgsmål. Hendes mand meldte sig efter drabene til de lokale myndigheder, og lad os da håbe, de beholder ham et godt stykke tid, så han ikke kommer til Danmark igen. Lige nu og her er det mest presserende spørgsmål, hvad der skal ske med kvindens to yngste børn. To piger, der begge er født i Danmark, og som nu opholder sig hos familie i Syrien. Har vi i Danmark et ansvar over for dem? Eller skal vi lade dem sejle deres egen sø, og så må de klare sig, som de kan hos familien i Syrien?

Odense

Til trods for myndighedernes anbefalinger: Fjernvarme Fyn aflyser arrangement på grund af coronavirus

Annonce