Annonce
OB

Michelsens mænd forsvarer sig godt

OB-træner Jakob Michelsen så sit hold holde nullet for syvende gang i de seneste ni Superliga-kampe. (Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix)
OB's træner så ikke samme kølighed i spillet som mod AGF og FC Midtjylland.

FODBOLD: OB har spillet syv af de sidste ni kampe til nul i Superligaen, og det har træner Jakob Michelsen også bemærket.

- Vi har ikke samme coolness til at spille ud af presset som mod AGF og FC Midtjylland, men stresser, da Horsens gør det til en duelkamp. Men vi forsvarer vores felt godt, sagde OB's træner.

Han mente, at det røde kort til Ramon Leeuwin kunne forsvares, men der kunne også være givet gult, fordi det kunne være anset som en duel.

- Brock-Madsen og Ramon Leeuwin prøver at vriste sig fri af hinanden. De rammer hinanden på skift, og derfra må vi så kæmpe vores 2-0-føring hjem. Her glæder det mig meget, at Anders K. Jacobsen gør det godt og scorer. Det han om nogen fortjent. Det har ikke været en nem periode for ham, men han har ikke pebet men arbejdet hårdt til træning. Det var en god afslutning til 3-0, mente OB-træneren, der anså Mads Frøkjær-Jensens kåring som "Man of the Match" for fortjent.

- Han skal være endnu dygtigere til at gøre de simple ting. Men han er startet inde to gange med to sejre og i Herning viste han, at der var bund i hans spil. Årsagen til, at han ikke har spillet før nu, har været hans defensive arbejde, men nu fylder han defensivt. I dag spiller han offensivt på et vanvittigt højt niveau og arbejdede igennem. Det var et skridt i den rigtigt retning, mente Jakob Michelsen, der så en ok debutant-præstation hos Kingsley Madu, der lagde en assist til 3-0-målet.

- Men han var nogen gange udfordret defensivt, tilføjede træneren.

- Vi får testet truppens bredde. Vi manglede fem en halv mand i dag med Marco Lunds karantæne og Opondo kunne kun spillede en tredjedel kamp. Leeuwins karantæne er træls, men vi kan stille hold i Aalborg den 18. oktober, forsikrede Jakob Michelsen.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Ole Maare-sagen: Skandaløs optræden af advokat

Fonden Kirsten og Volmer Rask Nielsens Legat blev ikke stiftet for at yde bistand til advokatfirmaer, der er på randen af konkurs. Tværtimod: Fonden blev grundlagt for at støtte forskning, blinde, handicappede og kronisk syge. Derfor er det skandaløst, at fondens midler ikke er blevet anvendt til de nævnte formål, men i stedet i overvejende grad er blevet anvendt til at betale regninger til det nu krakkede advokatfirma Maare Advokatanpartsselskab, som den kendte advokat Ole Maare stod bag. Der er tillige stærkt kritisabelt, at der er foretaget et antal ulovlige dispositioner i fonden, sådan som fondens revisor har påpeget, og sådan som avisen har beskrevet det de seneste dage. Disse forhold er nu - helt berettiget - ved at blive undersøgt af Erhvervsstyrelsen. Det er i skrivende stund uklart, hvornår Erhvervsstyrelsens juridiske gennemgang af sagen er afsluttet, men man kan allerede nu med sindsro konstatere, at Maare Advokatanpartsselskab har optrådt amoralsk i sagen. For en fondsformand skal ikke bruge en fonds pengetank som malkeko, og en fondsformand bør ikke både bestyre en fond og samtidig modtage store millionbeløb for at administrere fonden, sådan som Ole Maare har gjort i den konkrete sag. Det er imidlertid en realitet, at Ole Maare i sin egenskab af advokat med den ene hånd har udskrevet dyre advokatregninger til fonden og i sin egenskab af fondsformand med den anden hånd godkendt de samme regninger i fondsbestyrelsen - i øvrigt sammen med en af sine egne ansatte, som var blevet indsat i fondens bestyrelse. Det er helt utilstedeligt. Og skandaløst. Og forbløffende skamløst. Ole Maare har igennem et langt advokatliv været i berøring med masser af mennesker i Odense og omegn. Nu har han med denne sag helt egenhændigt sværtet sit eget navn til. Derfor er sagen skidt for Ole Maare, for fonden Kirsten og Volmer Rask Nielsens Legat - og ikke mindst for alle de mennesker, som fondens millioner kunne være kommet til gavn.

Annonce