Annonce
OB

Michelsens mænd forsvarer sig godt

OB-træner Jakob Michelsen så sit hold holde nullet for syvende gang i de seneste ni Superliga-kampe. (Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix)
OB's træner så ikke samme kølighed i spillet som mod AGF og FC Midtjylland.

FODBOLD: OB har spillet syv af de sidste ni kampe til nul i Superligaen, og det har træner Jakob Michelsen også bemærket.

- Vi har ikke samme coolness til at spille ud af presset som mod AGF og FC Midtjylland, men stresser, da Horsens gør det til en duelkamp. Men vi forsvarer vores felt godt, sagde OB's træner.

Han mente, at det røde kort til Ramon Leeuwin kunne forsvares, men der kunne også være givet gult, fordi det kunne være anset som en duel.

- Brock-Madsen og Ramon Leeuwin prøver at vriste sig fri af hinanden. De rammer hinanden på skift, og derfra må vi så kæmpe vores 2-0-føring hjem. Her glæder det mig meget, at Anders K. Jacobsen gør det godt og scorer. Det han om nogen fortjent. Det har ikke været en nem periode for ham, men han har ikke pebet men arbejdet hårdt til træning. Det var en god afslutning til 3-0, mente OB-træneren, der anså Mads Frøkjær-Jensens kåring som "Man of the Match" for fortjent.

- Han skal være endnu dygtigere til at gøre de simple ting. Men han er startet inde to gange med to sejre og i Herning viste han, at der var bund i hans spil. Årsagen til, at han ikke har spillet før nu, har været hans defensive arbejde, men nu fylder han defensivt. I dag spiller han offensivt på et vanvittigt højt niveau og arbejdede igennem. Det var et skridt i den rigtigt retning, mente Jakob Michelsen, der så en ok debutant-præstation hos Kingsley Madu, der lagde en assist til 3-0-målet.

- Men han var nogen gange udfordret defensivt, tilføjede træneren.

- Vi får testet truppens bredde. Vi manglede fem en halv mand i dag med Marco Lunds karantæne og Opondo kunne kun spillede en tredjedel kamp. Leeuwins karantæne er træls, men vi kan stille hold i Aalborg den 18. oktober, forsikrede Jakob Michelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1944: 25-årig kvinde har kvalt sine to drenge

1994 Politiet i Odense har beslaglagt en større mængde ulovligt knaldfyrværkeri hos en 33-årig odenseansk ungdomsskolelærer. Læreren solgte fyrværkeriet fra sin bil til sine 15-16-årige elever på en af byens knallertskoler. Læreren nåede at sælge 4500 stykker ulovligt knaldfyrværkeri, inden han blev afsløret på skolen af politiets uropatrulje efter anmeldelser. På lærerens privatbolig og i hans bil beslaglagde politiet godt 2500 stykker farligt fyrværkeri, og læreren sigtes nu for at have købt over 7000 stk. fyrværkeri, blandt andet bomber, der var på størrelse med kokosnødder. Da det beslaglagte fyrværkeri er for farligt at have liggende i kælderen på politigården, opbevares det i en civilforsvarsbunker fra krigens tid. 1969 Det hænder, at folk juleaften kommer i tanker om, at de ikke har fået sendt et julekort eller brev til tante Sofie eller bedstefar. Hvad skal man så gøre for at bøde på glemsomheden? For nogle år siden kunne man sende telegrammer hele juleaften og julenat, men det forlyder, at der nu kun modtages livsvigtige telegrammer. - Vi har ikke noget begreb i den forbindelse, der hedder livsvigtigt, siger telegrafbestyrer N.H. Møller, Odense, og det er ikke rigtigt, at der ikke modtages telegrammer juleaften. Ordningen går ud på, at telegrammer, der ikke kan siges at være vigtige, ikke bringes ud, når de indtelefoneres efter kl. 16.30 juleaften eller nytårsaften. I stedet bringes de ud næste morgen kl. 7.00. 1944 På Harnbjerggaard i Humble på Langeland er der tidligt i går morges udspillet et frygteligt familiedrama, idet fodermesterens 25-årige hustru har kvalt sine to drenge på henholdsvis fem og seks år og derefter berøvet sig selv livet. Ved fire-tiden var fodermesteren stået op og gået i stalden for at påbegynde malkningen, som hans kone plejede at være ham behjælpelig med. Da hun imidlertid efter en times forløb ikke var kommet, blev fodermesteren urolig og gik hjem til boligen for at se, om der var tilstødt hustruen noget. Hun ventede sin nedkomst i nær fremtid. I hjemmet fandt fodermesteren de to smådrenge liggende kvalt i deres senge, mens hustruen havde hængt sig i en snor fra dørkarmen.

Annonce