Annonce
OB

Michelsens mænd forsvarer sig godt

OB-træner Jakob Michelsen så sit hold holde nullet for syvende gang i de seneste ni Superliga-kampe. (Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix)
OB's træner så ikke samme kølighed i spillet som mod AGF og FC Midtjylland.
Annonce

FODBOLD: OB har spillet syv af de sidste ni kampe til nul i Superligaen, og det har træner Jakob Michelsen også bemærket.

- Vi har ikke samme coolness til at spille ud af presset som mod AGF og FC Midtjylland, men stresser, da Horsens gør det til en duelkamp. Men vi forsvarer vores felt godt, sagde OB's træner.

Han mente, at det røde kort til Ramon Leeuwin kunne forsvares, men der kunne også være givet gult, fordi det kunne være anset som en duel.

- Brock-Madsen og Ramon Leeuwin prøver at vriste sig fri af hinanden. De rammer hinanden på skift, og derfra må vi så kæmpe vores 2-0-føring hjem. Her glæder det mig meget, at Anders K. Jacobsen gør det godt og scorer. Det han om nogen fortjent. Det har ikke været en nem periode for ham, men han har ikke pebet men arbejdet hårdt til træning. Det var en god afslutning til 3-0, mente OB-træneren, der anså Mads Frøkjær-Jensens kåring som "Man of the Match" for fortjent.

- Han skal være endnu dygtigere til at gøre de simple ting. Men han er startet inde to gange med to sejre og i Herning viste han, at der var bund i hans spil. Årsagen til, at han ikke har spillet før nu, har været hans defensive arbejde, men nu fylder han defensivt. I dag spiller han offensivt på et vanvittigt højt niveau og arbejdede igennem. Det var et skridt i den rigtigt retning, mente Jakob Michelsen, der så en ok debutant-præstation hos Kingsley Madu, der lagde en assist til 3-0-målet.

- Men han var nogen gange udfordret defensivt, tilføjede træneren.

- Vi får testet truppens bredde. Vi manglede fem en halv mand i dag med Marco Lunds karantæne og Opondo kunne kun spillede en tredjedel kamp. Leeuwins karantæne er træls, men vi kan stille hold i Aalborg den 18. oktober, forsikrede Jakob Michelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Sådan ruster vi EU til fremtiden

Coronavirus

Live: Politiet lukker stort landsmøde for spejdere - 300 deltagere må tage hjem før tid

Kerteminde

Corona har for alvor gjort sit indtog: Nu er nøgletal over 100 i Fyns hotspot

Annonce