Annonce
Sport

Michelsen: Vi skal op i gear inden svært program

Jakob Michelsen regner med, at Malmø FF vil spille til i onsdagens træningskamp i Sverige. Foto: Michael Svenningsen
OB tester onsdag formen mod Malmö FF, når de stribede drager til Skåne for at spille en træningskamp mod det svenske storhold som en opvarmning til mandagens superligakamp mod FC Midtjylland.
Annonce

Fodbold: Onsdag middag skal OB en tur til det skånske, hvor det svenske storhold Malmö FF venter i en træningskamp.

OB har ikke været i kampen siden 4-3 nederlaget til Lyngby på udebane 10. november.

Derfor har man i Ådalen besluttet at spille en træningskamp inden den næste svære kamp i Superligaen mod FC Midtjylland mandag 25. november.

- Nu har vi ligget lidt stille her i landsholdspausen, så derfor har det været vigtigt for os at få holdet tilbage i 'game mode', så vi er klar til kampen mod FC Midtjylland, siger OB-træner Jakob Michelsen.

Onsdagens modstander bliver det svenske storhold Malmö FF, og det glæder OB-træneren sig over.

For selvom Allsvenskan sluttede i forrige weekend, så er Jakob Michelsen sikker på, at Malmø er interesserede i at spille en kamp i højt tempo, da svenskerne jagter FC København i deres Europa League-gruppe.

- Det er vigtigt, at vi møder et godt hold i Malmö FF, som stadig er med i Europa League, hvor de jagter videre deltagelse. Derfor vil de også gå ind til kampen i en stærk opstilling, så de kan holde sig skarpe, siger OB-træneren, der selv tidligere har begået sig i svensk fodbold, da han tilbage i 2017-2018 stod i spidsen for Hammarby IF.

Annonce

Hårdt program inden jul

Ifølge OB-træneren vil der heller ikke forekomme større eksperimenter mod Malmö FF, hvor det hovedsageligt vil være de normale stamspillere, der vil tage sig af spilletiden.

Jakob Michelsen begrunder dette ved, at OB frem mod jul har et svært kampprogram, hvorfor truppen skal være skarp.

Modstanderne hedder FC Midtjylland, AC Horsens, AaB og FC København, hvilket altså ifølge OB-træneren kræver et OB-hold i topform.

- Sidste etape inden jul bliver vigtig i forhold til at ende i top seks i foråret. Jeg mener, at vi på dagen kan slå alle, men at vi også kan tabe til alle, hvis vi ikke er klar. Derfor er det bare vigtigt, at vi bliver holdt klar. Derfor er det kun Ryan Johnson Laursen, Kingsley Madu, Jonathan Harboe og vores landsholdspillere Sayouba Mandé og Oliver Christensen, der ikke er med, siger Jakob Michelsen.

Træningskampen mellem Malmö FF og OB bliver fløjtet op klokken 13.00 på Malmø Stadion.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce