Annonce
OB

Michelsen: ringeste OB-kamp i lang tid

OB's Mathias Greve var som andre til tider oppe mod hårde odds i duellerne. Som her, hvor finske Tim Sparv, der ikke just er en spurv i nærkampene, sprnger over fynboen. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Men OB-træneren tror stadig på bronzen og ser frem til en uhyre vigtig påske med kamp hjemme langfredag mod FC Nordsjælland og ude mod Esbjerg på næste tirsdag.
Annonce

Fodbold: Det var en af de rituelle scener i superliga-verdenen, da OB-træner Jakob Michelsen dukkede op i pressegangen til interviews.

Kollega Kenneth Andersen, cheftræner for sejren FC Midtjylland, var i gang med at analysere og fortælle, og få meter derfra stod Michelsen og ventede på, at det blev hans tur, så reporterne kunne fodres i samlet flok.

Og det var ikke overraskende en OB-træner med et pænt skuffet og mut udtryk, selv om talen aldrig bliver mut, når Michelsen først kommer i gang.

- Vi har tabt 0-4 og 0-3 heroppe, og denne gang med 0-2, men det var klart den ringeste OB-indsats af de tre kampe. Bortset fra de første 10 minutter var der ikke meget at være tilfreds med.

- Vi kom godt i gang med fornuftigt spil, men så satte Midtjylland sig på det hele, og jeg har svært ved at finde noget at være tilfreds med. Det gælder både spil med og uden bold, sagde Michelsen.

Annonce

Fysikken til forskel

OB-træneren erkendte, at fysikken var en vigtig faktor.

- Ja, det er det jeg mener, når jeg taler om spillet uden bold. Generelt talte jeg stort set ikke mere en enkelt målchance til os, og vi må erkende, at Grytebust med et par flotte redninger holder os fra at tabe mere. Det var den dårligste OB-indsats i lang tid, sagde Michelsen, der nu også er udfordret på personalet.

- Ramon Leeuwin signalerede, at han ville ud, netop som vi skiftede Jeppe Tverskov ud for at gå over til 4-4-2, og der er jo også andre små og større ting hos nogle af vores spilere. Men nu retter vi fra mandag al fokus på næste kamp hjemme mod Nordsjælland i en påske, der bliver utrolig vigtig.

- Den simple forklaring på vores klare nederlag er, at vi møder et tophold, der viste, hvorfor man er det. Men vi tror stadig på, at vi kan hente bronzen. Men det har hele tiden ligget mellem fire hold, der alle har en god chance, og hvis du spørger i Farum, Esbjerg og Brøndby vil de garanteret også sige, at de tror på det, sagde Michelsen, mens kollega Kenneth Andersen nu skal fokusere på næste kamp - en udekamp mod guldrivalen FC København.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce