Annonce
OB

Michelsen efter nederlag: - Det var fortjent

Jakob Michelsen er utilfreds med spillet med bolden de første 25 minutter af anden halvleg. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Cheftræneren er træt af nederlaget og utilfreds med de første 25 minutter af anden halvleg. Han understreger dog, at 2-1 ikke er det værste nederlag.
Annonce

Fodbold: Det så godt ud ved pausen for OB, som gik i omklædningsrummet med en 1-0-føring. En times tid senere havde holdet tabt 2-1, og det kan man ikke indvende noget imod, siger cheftræner, Jakob Michelsen.

- Det er vel fortjent nok, at vi taber, når vi efter en godkendt første halvleg lader Randers overtage styringen de første 25 minutter af anden halvleg.

Han er dog fortrøstningsfuld i forhold til returkampen næste søndag på Nature Energy Park:

- 2-1 er ikke det værste nederlag, man kan få i forhold til stadig at være i live, og man stadigvæk er med. Vi skal huske på, at vi ikke spiller 90 minutter, men 180 minutter, så vi er kun halvvejs.

Annonce

Randers er store og stærke

Randers' 1-1-mål kom efter et hjørnespark, og efter coronapausen har OB nu lukket tre mål ind som følge af standardsituationer. Adspurgt om han mener, at holdet er gode til at forsvare sig på dødbolde, svarer Jakob Michelsen:

- Man skal i hvert fald forsvare sig rigtig godt på standardsituationer, når man møder Randers, for de er store og stærke. Vi ved godt, at Randers kommer med masser af fysik, og de er dygtige på standardsituationer, og i dag var de bedre, end vi var i den disciplin.

Cheftræneren blåstempler første halvleg, men kritiserer OB's spil med bolden efter pausen.

- Vi holder ikke fast i bolden, og skal vi slå et hold som Randers, der er fysisk stærke og godt organiseret, skal vi være bedre på bolden, for ellers kommer vi til at gøre det til en fysisk kamp, og der er de stærkere, end vi er.

Budskabet er klart til returkampen.

- Vi skal vinde, og det skal lyse ud af spillerne. Vi skal ud på hjemmebane og presse på, og det er kun sejren, der tæller, siger Jakob Michelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde

Offer for knivstik i Munkebo er død: 29-årig mand sigtes for drab

Sydfyn For abonnenter

Pendlere på Svendborgbanen til politikere: Få styr på det her

Kerteminde

Drabssigtet erkender at have stukket med kniv: Det var nødværge

Annonce