Annonce
Kerteminde

Henrik og Michael sprang for sjov ud i børnetøj: Men vi lukker snart, for nu skal vi i gang med valgkampen

Michael Nielsen og Henrik Madsen morer sig storartet med deres pop-up tøjbutik i Langeskov Centret. En gang om ugen lægger de en ny munter reklamevideo op på Facebook. Foto: Henrik Madsen
Henrik Madsen og Michael Nielsen åbnede for sjov en pop-up butik i Langeskov Centret for en måneds tid siden. Selvom de har det skægt med deres butik, lukker den igen senest til sommerferien.

Langeskov: - Vi bliver ikke millionærer på det her, men så har vi opnået så meget andet, siger Michael Nielsen og Henrik Madsen med stor enighed fra deres pop-up tøjbutik i Langeskov Centret.

- Vi har fået sparket lidt mere liv i byen, vi har vist, at der manglede børne- og ungdomstøj og fyldt hullet ud, og så har vi lavet et slag i bolledejen og moret os med det, uddyber Michael Nielsen.

De to har fra første færd understreget, at de først og fremmest har åbnet deres tøjbutik for at have det sjovt, og der er ingen tvivl om, at det har de. Hver uge lægger de videoer op på Facebook som reklame for deres butik, og det er videoer, der bobler af skæg og ballade. Her har Michael Nielsen optrådt i blandt andet stribet strikhue og i damehat.

Annonce

- Det er jo for sjov det hele, så det er bare om at slå sig løs. Men Michael, du kunne ikke finde på at tage den der kjole på, vel?, siger Henrik Madsen opfordrende til Michael Nielsen.

- Tja, måske. Hvem ved, hvad der kan ske på en god dag, lyder svaret eftertænksomt fra Michael. - Det er vel mere et spørgsmål, om jeg kan passe den.

Henrik Madsen erkender, at deres store lyst til at klovne skal balanceres.

- Vi er jo begge kandidater til byrådet for Konservative, så vi vil jo også godt fremstå som lidt seriøse, påpeger han.

Mange flere varer end de havde regnet med

Derfor er det også for længst fastlagt, at butikken, der kun har weekendåbent, lukker om et par måneder, uanset hvordan det går med varelageret, for så får de travlt med  valgkampen.

- Vi har nok solgt knap halvdelen af de varer, vi fik ind. Det er langtfra sikkert, at vi får udsolgt, i inden vi lukker butikken, siger Michael Nielsen.

- Nej men er bliver ikke noget med at forsøge at sælge det sidste på markeder eller sådan noget. Det der måtte være tilbage i butikken, når vi lukker, det kommer til at gå til velgørenhed, tilføjer Henrik Madsen.


Desværre er døren i butikken ikke stor nok til, at der kan gå en palle ind, så vi måtte slæbe alting ind i butikken. Jeg siger dig, vi havde gorilla-arme.

Henrik Madsen


Der kom altså også en hel del mere tøj, end de to havde regnet med, da de slog til og købte konkursboet.

- Den største lastbil, der kører på vejene, rullede op foran centret. Jeg tænkte, at den nok havde været nogle andre steder før os. Det havde den ikke, fortæller Henrik Madsen.

- Desværre er døren i butikken ikke stor nok til, at der kan gå en palle ind, så vi måtte slæbe alting ind i butikken. Jeg siger dig, vi havde gorilla-arme.

Annonce

Har kendt hinanden siden 1994

Det var langt fra noget tilfælde, at Michael Nielsen og Henrik Madsen fandt sammen om at åbne en pop-up butik.

- Vi har faktisk kendt hinanden siden vi mødtes i KU i 1994, fortæller Henrik Madsen.

- Og vi har altid været enige om, at i stedet for at snakke om tingene, skal man gøre noget, og det gør vi.

Begge nyder til fulde at lange billige varer over disken.

- Det er især dejligt at se folk, der måske ikke har råd til at skifte garderoben så tit, komme herind og bare slæbe bunker af tøj ud til næsten ingen penge, siger Henrik Madsen.

- Ja og det skal jo være sjovt og rart, så kommer der en familie med en lille pige ind, så starter vi med at forære hende et festligt hårspænde. Så er stemningen lagt og alle er i godt humør, supplerer Michael Nielsen.

Annonce

Mere på vej fra M&M

De nyder også at lave noget sammen, og der er meget mere på vej - ikke i form af tøjbutik, men i Konservativt regi.

- Vi sidder jo begge i partiforeningens bestyrelse, og vi har så mange ideer, der rækker langt ud over det partipolitiske, forsikrer de.

- Vi lagde sidste år et 12-måenders program, der så stødte ind i coronaen. Men det betydre, at vi har masser af ideer lige til at tage op af skuffen, når vi igen må være sammen.

Så folk i Langeskov og omegn kan forvente, at M&M (Michael og Madsen) arrangerer blandt andet fællesspisning, foredrag og udflugter til for eksempel det store OUH-byggeri. Når nu engang det kan lade sig gøre.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce