Annonce
Kerteminde

Michael Nielsen (K): Mine fem vigtigste mål i lokalpolitik

Michael Nielsen flyttede i 2017 til den smukke gamle villa i Langeskov, og nu vil han gerne vælges ind i byrådet og være med til at sætte sit præg på sin nye hjem-kommune. Foto: Helle Nordström
Skoleveje og lokalsamfund er noget af det, der står højt Michael Nielsens liste over vigtige emner at tage fat i
Annonce

Når Michael Nielsen nu stiller op for Konservative til byrådsvalget næste år, så har han en stribe emner, han glæder sig til at tage fat på. Vi bad ham prioritere de tre vigtigste, men det kunne han slet ikke begrænse sig til, så herunder kan du læse om de fem emner, han opstiller som sine vigtigste politiske mål:

1 Skolevejene

- Jeg synes det er meget vigtigt at få sikret skolevejene. Vi har negligeret vores børn og unge i trafikken. Det er et felt, vi har overset, og det bliver vi nødt til at gøre noget ved. Der er mange steder i Kerteminde Kommune, det er galt med. Når man bevæger sig rundt i kommunen om morgenen og om eftermiddagen er der bare alt for mange halv- og helfarlige situationer.

2 Lokalområderne

- Jeg vil gerne have, at vi begynder at iscenesætte vore små lokalområder, så de får større indflydelse. Vi har tre større byer og stibevis af små lokalsamfund, der har en masse at byde ind med. Vi skal lytte mere til dem i den overordnede planlægning. Kommunen bruger kroner ude i lokalområderne, men måske ikke altid lige som de lokale kunne ønske sig det.

3 Erhvervslivet

- Jeg er helt med på, at der er skabt en ny erhvervsenhed, og det var virkelig også på tide. Vi har i den grad brug for at steppe op for erhvervslivet. Vi er i konkurrence med alle de andre kommuner om at tiltrække nyt erhvervsliv, og vi skal være gode for at få den udvikling, vi gerne vil have.

4 Turismen

- Kerteminde Kommune har meget at byde på, og det får vi glæde af ved alle de store arrangementer. Men jeg vil gerne være med til at give turistbureauet en pose penge til at sikre, at vi også får gæster uden for sæsonen. Til at brande Kerteminde endnu mere som en sports- og turistby.

5 De frivillige

- Vi skal i endnu højere grad understøtte de frivillige og lade dem selv tage ansvar i stedet for af og til at lægge dem i lidt for snævre rammer. Kommunen skal hjælpe dem med sparring og professionalitet med nogle af de mange praktiske opgaver, der nærmest kan kvæle en ide i fødslen. Vi skal hjælpe dem med netværk, hvor de kan understøtte hinanden. Jeg er ikke sikker på, at Frivilligcenter er løsningen på alt, hvad vi har i det store, forskelligartede fritidsliv. Det snævrer måske ind imellem rammerne mere, end det løser dem.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce