Annonce
Odense

MF-bryllup: Mai Henriksen skal giftes

Romantikken var total på de Københavnske tage. Tagterrassen hvor han friede, var også det første sted, de to kyssede.

Mai Henriksen sagde ja, da kæresten bød på picnic, guldring, røde roser og frieri på tag i København

Det markante folketings- og byrådsmedlem i Odense, Mai Henriksen (K), tøvede ikke et sekund, da kæresten, Christopher Mercado, på et tag i København gik på knæ. Det skriver Fyens Stiftstidende torsdag.

Inden frieriet havde Christopher Mercado forhørt sig hos Mai Henriksens far. Et fornuftigt træk.

- Jeg er jo konservativ, så Christopher havde også - på gammeldags maner - lige sikret sig hos min far, at giftermålet er i orden, fortæller en lykkelig Mai Henriksen til avisen.

Trods navnet, er Christopher Mercado pæredansk - og odenseaner. Hans far er fra Hongkong med familierelationer til Portugal og Spanien - deraf det umiddelbart udanske efternavn.

Datoen for brylluppet er ikke fastsat, men Mai Henriksen har besluttet, at hun fremover skal hedde Mai Mercado med de komplikationer, det kan give, når folk skal høre og skrive hendes navn.

- Jeg har ikke noget specielt forhold til efternavnet Henriksen. Derfor er det helt naturligt for mig at hedde det samme som min tilkommende, siger hun.

Annonce

Læs mere i Fyens Stiftstidende torsdag

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1994: Bølge af tyverier på Odense Friskole

1994 Eleverne på Odense Friskole skal til at holde vagt i klasselokalerne under den fælles morgensang. På skift skal en enkelt elev fra hver klasse blive tilbage, når de andre er til morgensamling i gymnastiksalen. Årsagen er, at skolen i den sidste halvanden uge er blevet ramt af en bølge af tyverier – blandt andet fra elevernes tasker, der ubevogtet er ladt tilbage i klasselokalerne under morgensangen. - Nogle personer har tilsyneladende fået øje på, hvor let det er at komme ind på vores skole. Så nu har vi skærpet agtpågivenheden og aftalt en vagtordning. Eleverne har også fået besked på, at de skal undgå at efterlade penge eller andre værdier i skoletasken, siger skolebestyrer Torsten Johannesen. 1969 Den 21-årige Eva Haraldsted fra Aarhus har stævnet den engelske fodboldspiller George Best, Manchester United, for brudt ægteskabsløfte. Et forlydende i London vil vide, at den danske pige vil have sin tidligere forlovede til at betale hende 20.000 pund ( cirka 360.000 kroner). George Best bekræfter, at han har modtaget stævningen fra den danske pige men har ingen kommentarer ud over, at ”det vist er bedst, at hun rejser hjem til Danmark nu”. Eva Haraldsted traf Georg Best, da hun forsøgte at skaffe hans autograf til sin daværende, danske forlovede. Hun rejste senere til England og blev midtpunktet i mange romantiske forlydender, der opstod om hende og den engelske fodboldspiller. 1944 Prisudvalget i Odense Købstad offentliggør i dag en bekendtgørelse, hvorefter der straks træder maksimalpriser i kraft for juletræer, der sælges her i byen såvel i engros- som i detailhandel. Priserne er fastsat specielt gældende for Odense og godkendt af Prisdirektoratet. De må derfor ikke overskrides uanset tidligere indgåede aftaler om højere priser og avancer. Efter de nye prisbestemmelser må juletræer i almindelige sorter gran koste fra 1,25 kroner til syv kroner pr. stk., medens der for finere træsorter, ædelgran, nordmannsgran og lignende, må tages fra to kroner til 11,75 kroner. Priserne gælder for størrelser fra mellem 60 centimeter til højest 3 ½ meter. Handlen med juletræer er kun så småt begyndt i byen.

Fyn

Stor politiaktion i Munkebo: Har sandsynligvis forbindelse til terror

Danmark

Seks mænd og to kvinder kræves fængslet i terrorsag efter politiaktion

Annonce