Annonce
Nordfyn

Mette og Cornelius nyder også at campere i silende regn

Mette og Cornelius Chalcraft har camperet i mange år og lader sig ikke slå ud af en regnvåd campingplads. Foto: Dorthe Wolff
På Bogense Strand Camping kan man godt mærke, at efterårsferie-vejret ikke er det samme som sidste år, men på campingpladsen er alligevel omtrent halvdelen af pladserne belagt. Nogle af dem, der har valgt at bruge uge 42 på en regnvåd campingplads, er Mette og Cornelius Chalcraft, der har camperet gennem 11 år.

Bogense: Mette og Cornelius Chalcraft købte deres campingvogn, da de fik en datter og forsøgte at gennemskue, hvordan de bedst holdt ferie med en baby på slæb.

- Vi gad ikke sådan noget med at være låst på et hotelværelse og skulle lægge sig til at sove samtidig med den lille. Derfor købte vi campingvognen, hvor vi føler, at vi har lidt mere voksenliv og frihed til at gå udenfor og så stadig have en aften sammen, når hun var puttet, fortæller Cornelius Chalcraft.

I dag er datteren Tilde 11 år gammel, og købet dengang for 11 år siden har vist sig at være en god investering. I hvert fald har campingvognen været flittigt brugt, fortæller Mette Chalcraft.

- Vi bruger den så meget som muligt. Så snart vi har en forlænget weekend eller en ferie, tager vi afsted på en campingplads og om sommeren kører vi typisk sydpå med den.

Annonce

I England tænker man helt anderledes om camping. I Danmark er camping så populært, men i England har camping ikke det bedste ry, fordi det typisk har været dem uden så mange penge, der camperer.

Cornelius Chalcraft, campist af engelsk oprindelse.

Regn ingen hindring

Derfor har familien fra Kolding-området også valgt at bruge efterårsferien på Bogense Strand Camping, hvor de har været to gange før. Her er datterens 11-årige kusine også med, og selvom regnen trommer meget på teltdugen den her efterårsferie, har de ikke svært ved at få tiden til at gå.

- Vi går ture til stranden eller op i byen og shopper lidt. Pigerne vil for eksempel gerne i Matas senere i dag, griner Cornelius Chalcraft.

- Ja, og lige nu er de oppe og svømme, og så foregår der jo også masser af ting her på pladsen med aktiviteter som græskarudskæring og disko, tilføjer Mette Chalcraft.

Netop de gode faciliteter på campingpladserne rundt omkring er med til at gøre, at familien er rigtig glad for campinglivet. En ferieform, der ellers ikke er så udbredt i England, hvor Cornelius Chalcraft kommer fra.

- I England tænker man helt anderledes om camping. I Danmark er camping så populært, men i England har camping ikke det bedste ry, fordi det typisk har været dem uden så mange penge, der camperer.

- Nej, og så er det nok ikke så mange familier, der bruger camping som ferie i England. Campingpladser i England er oftest bare en mark med et toilet, indskyder Mette Chalcraft.

Tilfreds bestyrer

På Bogense Strand Camping kan de godt mærke, at efterårsferiens vejr er noget andet end sidste år, hvor det gode vejr betød mange gæster, også i uge 42. Men, lyder det på en regnfyldt efterårsferiedag, der kommer alligevel også mange igennem campingpladsens reception i denne efterårsferie.

- Sidste år var det jo nærmest sommer i uge 42, så derfor har vi ikke lige så mange gæster som sidste år, hvor det var lidt ekstraordinært. Men generelt ser det fint ud, og jeg tror, at vi i de her dage har 200 enheder igennem svarende til måske 1000 mennesker. Det svarer til en belægning på omkring 50 procent, fortæller campingpladsbestyrer Kim Petersen.

Hunden Tulle er også med, når familien tager på camping. Foto: Dorthe Wolff
Bestyrer Kim Petersen er fint tilfreds med efterårsferiens belægning på Bogense Strand Camping. Foto: Dorthe Wolff
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce