Annonce
Middelfart

Mette fra 'Alene i Vildmarken' taler i oppusteligt iglotelt

Mette Mortensen, der har været med i reality-programmet "Alene i vildmarken", fortæller om sine oplevelser den 29. maj i Tusindårslegeparken i Nørre Aaby. PR-foto

Nr. Aaby: Onsdag den 29. maj klokken 18.30 kan man opleve Mette Mortensen, der har været med i programmet "Alene i vildmarken" i Tusindårslegeparken på Østergade 83.

Foredraget, der er arrangeret af Lokaludvalget i Nørre Aaby og Middelfart Kultur & Sport, er for alle, som er nysgerrige på naturen og på de fysiske og psykiske reaktionsmønstre, der kommer til overfladen, når deltagerne er sultne, kolde, alene og udfordret.

Lige som mange af de øvrige deltagere i reality-konceptet er Mette Mortensen taget på foredragsturné, så nu vil den tidligere varehuschef i Føtex i Middelfart fortælle om sine personlige oplevelser under opholdet i den norske vildmark og om, hvorfor hun valgte at deltage i tv-programmet.

Billetter kan købes på www.middelfartbibliotek.dk. og er inkluderet vand, frugt, kaffe og Nørre Aabys berømte romkugler.

Annonce

Telt ved særlige lejligheder

Foredraget foregår i legeparkens nye, oppustelige iglotelt til små 100.000 kroner.

Det er ifølge lokaludvalget Fynske Bank Fonden, der har doneret 50.000 kroner, og DGI/DIF's idrætspulje har givet 43.000 kroner.

Igloteltet bliver ifølge lokaludvalgsformand John Jørgensen pustet op til særlige lejligheder, så man kan afholde koncerter og foredrag udendørs uden at tage højde for vejrudsigten.

De lokale ildsjæle har nu indsamlet tre millioner kroner, der alle er investeret i Tusindårslegeparken.

Du kan være medlem af foreningen bag for 150 kroner ved at indbetale på Fynske Bank-kontoen 6850 0000343204. Så får man desuden mulighed for at booke bålhytte med grill.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Grundejere i Odense kan nedlægge veto: Forbehold for mindesmærke over nazismens ofre vækker vrede

Danmark

Danmark genåbner grænsen: Tyske, islandske og norske turister er nu velkomne

Danmark

Klar tysk melding om grænseåbning: Åbne sluser til Poetzsch og Calle fra 15. juni

Erhverv For abonnenter

Sortebro Kro: - Får hoteller og konferencer ikke gang i forretningen, står vi som branche og ser ned i et kæmpe hul

Annonce