Annonce
Sport

Mesterskab til fynsk racerteam

En glad Kevin Rossel, efter at mesterskabet i sæsonens Super GT-serie var en realitet. Foto: Stefan-Mehl Ludvigsen
Team Flexlease.nu/Strøjer Tegl vandt søndag sæsonens Super GT-serie i teamets første sæson i serien.

Motorsport: Den professionelle indgang til tingene betød søndag, at det fynske racerteam, Flexlease.nu/Strøjer Tegl, endnu engang endte øverst på podiet i dansk motorsport.

Efter at have leveret stort i DTC-serien skiftede det fynske team før denne sæson til Super GT-serien med hovedkvarter på sønderjyske Padborg Park. Og i sin første sæson hentede Flexlease.nu/Strøjer Tegl søndag mesterskabet med den ene af teamets to kørere, Kevin Rossel, efter syv løb hen over sæsonen.

Teamets anden kører, Christian Sørensen, blev en samlet nummer fem.

Ud over de to kørere er det ikke mindst teamchef John Nielsen - Le Mans-legende - der har hænderne på rattet i Flexlease.nu/Strøjer Tegl. Efter at mesterskabet var en realitet, sagde John Nielsen:

- Vi har lagt vægt på at være optimale i tidtagningerne, og så har Kevin været stabil over hele sæsonen og tænkt sig godt om - samtidig med, at han har haft farten.

Kevin Rossel (467 point) vandt serien foran Ole Petersen (457 point), Team Jørgen Hansen Biler i Padborg. Og søndagens finaleløb på Padborg Park viste da også, at det er Rossel og Petersen, der i år har været de to bedste i klassen.

Kevin Rossel kunne køre rundt i søndagens sidste løb med et 1-tal i guld på bilen, og meget passende fik han motorspor netop ud for sit team, der så kunne glæde sig over guldet.

Finaleløbet blev vundet i suveræn stil af Ole Petersen, og han viste, at det ikke er tilfældigt, at han var den eneste, der kunne udfordre Kevin Rossel.

Den mulighed havde Mikkel Mac, Team Jørgen Hansen Biler i Padborg, før weekenden, men han kom ikke i nærheden af den førende. Trods mange tekniske problemer i løbet af sæsonen blev Mikkel Mac alligevel samlet treer (446 point) i serien. Christian Sørensen endte på 403 point.

Super GT-raceren fra Team Flexlease.nu/Strøjer Tegl på vej mod mesterskabet på sønderjyske Padborg Park. Foto: Stefan-Mehl Ludvigsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce