Annonce
Faaborg-Midtfyn

Messias reddes af ny sopran i Faaborg

Lise Bech Bendix sprang til som ny sopran i "Messias". Tidligere i år var hun solist med Odense Symfoniorkester ved en direkte international tv-transmission af Carl Nielsen-konkurrencen. PR-foto
Annonce

Faaborg: Vester Skerninge Sangkor fik sig noget af en forskrækkelse, da koret få dage inden starten på fire planlagte koncerter med Händels "Messias" i Svendborg, Nordborg, Odense og Faaborg fik meddelelse om, at korets mangeårige og dygtige sopransolist, Sofie Ljungdahl, må melde afbud på grund af pludseligt opståede rygproblemer.

Gode råd var dyre, for hvor finder man en sangerinde, der kan synge så stort et værk med så kort varsel, og hvem har plads i kalenderen op til jul?

Men hjælpen er nogle gange nærmere, end man aner, konstaterer koret. I Nyborg bor nemlig den talentfulde sopran Lise Bech Bendix, og hun sagde ja. Lise Bech Bendix, som debuterede i 2014, er en efterspurgt oratoriesolist.

En lettet dirigent og et lettet kor ser nu med glæde frem til koncerten i Helligåndskirken søndag 15. december kl. 15. Ved koncerterne medvirker også Den Jyske Sinfonietta.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sydfyn

Mand reddet op af Svendborg Havn

Annonce