Annonce
Odense

Mere liv i gågaden: Nyt sushi-koncept i hele to lejemål

Lige nu er restauranten kun illustrationer på papir. Et stort renoveringsprojekt er i gang, så lokalerne kan være klar til den forventede åbning i juli. PR-foto
Sushi-kæden Atami Sushi åbner restaurant i Kongensgade.

Sushi-bølgen ruller stadig i Odense, og byen har efterhånden et stort udvalg af sushi-steder.

Men nu rykker et nyt sushi-koncept ind i gågaden.

Det er sushi-kæden Atami Sushi, som åbner for enden af Kongensgade ud mod Vestre Stationsvej.

Annonce

Konceptet er “all you can eat”. Det er i sig selv ikke nyt i Odense. Men hos Atami Sushi foregår bestillingen via en Ipad, og det giver ifølge de to ejere, Lin Zenghui og Jesse Wang, en anden oplevelse.

- Hvert bord har en Ipad til bestilling, og det betyder, at man ikke skal til at have fat i tjeneren, hver gang man vil bestille, lyder det fra Lin Zenghui.

Hans kompagnon tilføjer:

- Det er også rart, hvis man for eksempel er et kærestepar, og man ikke rigtig gider at skulle forstyrres hele tiden. Og generelt betyder det også mindre ventetid, fordi man ikke hele tiden skal have fat i tjeneren.

På Ipad’en kan gæsterne se billeder og læse om de forskellige sushi-stykker. Og her er der også godt nyt til vegetarerne. Der bliver nemlig et stort udvalg af vegetarisk sushi, fortæller de to ejere.

Når man har besluttet, hvad man ønsker, ryger bestillingen direkte ud i køkkenet og bliver efter tilberedningen serveret til bordet.

Ejendommen har haft tre tomme lejemål i stueetagen. To er udlejet, og det tredje ligger til højre for hjørne-lejemålet og udgør 282 kvadratmeter. Foto: Christina Jacobsen

Frygter ikke konkurrence

Konceptet har de to ejere allerede succes med i Kolding, Vejle og Billund. De åbnede den første restaurant i 2017, og siden da er det gået stærkt. Og nu er turen altså nået til den fynske hovedstad.

- De andre steder er blevet populære, og det har fået os til at rykke videre. Det var nærliggende med Odense, fordi jeg har boet her de sidste 10 år, og jeg kan rigtig godt lide Odense, lyder det fra Lin Zenghui.

I Kongensgade har kæden derfor lejet ikke bare ét, men to lejemål for at få plads til den store restaurant, som får plads til cirka 130 gæster.

Den vågne odenseaner vil nok bemærke, at der i netop dette område allerede er placeret flere sushi-restauranter. Lige overfor ligger Yen Sushi, som åbnede i august sidste år. 60 meter længere henne ad gaden ligger Goma, og man skal ikke gå mere end yderligere 150 meter, før man støder på det tredje sushi-sted, som er Hama Sushi.

Men det skræmmer ikke de to ejere.

- Vi gør det på en anden måde, end de andre gør. Nogle kører primært takeaway, andre har almindelig a’la carte og så videre. Vi har gode erfaring med Ipad-bestillingen, så vi tror på, at der ikke bliver et konkurrence-problem.

Derfor er forventningerne til Odense-restauranten også store.

- Jeg tror på, at det vil blive populært, for Odense er en by, hvor folk rigtig godt kan lide sushi. Især de unge mennesker, lyder det fra Lin Zenghui.

Restauranten får plads til cirka 130 gæster. PR-foto
Annonce

Stor udvikling i området

Det er erhvervsmægleren Colliers, der har stået for udlejningen af de to lokaler, der tilsammen giver 502 kvadratmeter til Atami Sushi.

- Lejemålet har stået tomt, mens udlejer har udviklet ejendommen fra erhverv til boliger på første til tredje sal. Så det er glædeligt, at der nu kommer liv i lokalerne, lyder det fra Martin Fuhlendorff, som er erhvervsmægler hos Colliers.

Han påpeger den udvikling, der er i gang i området, og som også er forklaringen på, hvorfor Atami Sushi sætter deres navn på facaden lige netop her.

- Hele området er under stor udvikling. Der kommer et letbanestop lige ved siden af ejendommen, og sidste år solgte vi ejendommen Vogterhus på 25.000 kvadratmeter på hjørnet af Rugårdsvej og Østre Stationsvej, som også indeholder mange spændende kædelejere. Nu står entreprenøren A. Enggaard også overfor at skulle udvikle den gamle slagterigrund, så der kommer til at ske rigtig mange spændende ting i de kommende år, understreger han.

Atami Sushi er lige nu i gang med at renovere de to lejemål, og Lin Zenghui og Jesse Wang forventer at åbne dørene til juli.

Lejemålet har adressen Kongensgade 76-78. Foto: Christina Jacobsen
Restauranten bliver indrettet med inspiration fra sushiens hjemland, Japan, fortæller de to ejere. PR-foto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Middelfart

Efter fire år i kørestol har Johnny fået nok af Middelfart Kommune: Nu stiller han op til byrådet - og han har kun én mærkesag

Annonce