Annonce
Faaborg-Midtfyn

Mere fynsk tv i antenneforeningerne: - Jeg gider ikke lave historier om udrykninger

Carsten Højholt Hansen er klar til at vise lokal-tv fra de små fynske samfund. Foto: Anna Stærbo
Carsten Højholt Hansen har åbnet sin egen tv-station, Provins TV, hvor han vil lave nære og positive historier - også med indslag fra det midtfynske område.
Annonce

Fyn: En ny tv-station har set dagens lys. Provins TV er navnet på kanalen, som Carsten Højholt Hansen står bag. Han har i 10 år stået bag TV Sydsjælland, og nu er han også begyndt at lave fjernsyn for fynboerne. Hans programmer bliver sendt på Fynbo-kanalen, som er tilgængelig på det almindelige sendenet, kabel-tv og fælles-tv-antenneanlæg.

- Jeg gider ikke lave historier om udrykninger og den slags nyheder. Jeg vil hellere lave programmer om spændende mennesker. Som det program, jeg snart sender om specialskomageren i Årslev. Den slags interessante mennesker er der mange af rundt omkring, siger Carsten Hansen.

For tre måneder siden flyttede han til Fyn, og selv om hans bopæl er Odense, har han fokus på at skildre livet i de mindre samfund.

- Der er et anderledes sammenhold, når man kommer uden for de større byer, siger Carsten Hansen, der selv stammer fra landet.

Man skal ikke forvente hurtige klip i hans programmer, som han forventer vil henvende sig mest til ældre.

- Jeg vil gerne lave fjernsyn med rolige klip, så folk kan få hele historien med, siger Carsten Hansen, der i mange år har arbejdet som radio- og tv-mekaniker, inden han selv begyndte at lave tv-programmer.

Fra 1. marts kan de første programmer fra Provins TV ses på Fynbo-kanalen, hvor flere andre lokalstationer også sender. Provins TV kan også ses via en Youtube-kanal.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Mand voldtaget på institution

Annonce