Annonce
Fyn

Mere end 45 tilfælde: Høj musik gav atter politiet en travl aften og nat

Dialog mellem naboer kan være en god måde at undgå støjgener fra fester på, lyder det fra Fyns Politi. Foto: Michael Bager.
Annonce

Nøjagtig som i resten af landet gav trangen til at feste med tilhørende musik Fyns Politi en travl lørdag aften og nat.

Mens Fyns Politi fredag aften og nat var ude til mere end 20 tilfælde af det, der i fagsproget hedder musik til ulempe, var det betydeligt værre lørdag aften og nat. Her var antallet oppe på mindst 45 tilfælde rundt omkring på øen.

Vagtchef Milan Holck Nielsen fortæller, at kombinationen af godt vejr og lønningsdag sætter gang i de private fester sammen med det faktum, at det normale natteliv med diskoteker og lignende er lukket ned på grund af corona.

Vagtchefen opfordrer de, der holder fest, til at gå i dialog med naboerne på forhånd, for eksempel ved at sætte sedler op. Og så opfordrer han samtidig støjplagede naboer til at prøve at tale med de festende, inden man tilkalder politiet. Dialog og kommunikation er helt klart vejen frem, lyder det fra vagtchefen.

Når politiets patruljer når frem, er der af og til sket det, at festen allerede er forbi, eller at musikken i hvert fald er slukket. I andre tilfælde konfiskerer politifolkene musikanlægget.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Forslået og med begge arme i gips: Bente stødte sammen med flugtcyklist - nu er cyklen også forsvundet

Middelfart For abonnenter

Ikke for at tjene penge: Lokale erhvervsfolk investerer i marina-restaurant for at skabe liv i byen

Annonce