Annonce
Nordfyn

Mere end 400 tilskuere til landskamp i Otterup: Unge fodboldtalenter leverede topunderholdning

Der var højt humør i den rød-hvide lejr, da Danmarks U17-drenge havde vundet 7-5 efter straffespark over Mexico. Foto: Arne Rasmussen

Otterup, Fodbold, U17-landskampe, U17 Open Nordic Tournement:

Rød-hvide farver, masser af tilskuere og masser af mål!

Der var i den grad dømt landskampstemning, da to landskampe i ungdomsturneringen for U17 landshold, U17 Open Nordic Tournement, onsdag løb over det til begivenheden flot trimmede græs på Nordfyns Bank Arena i Otterup.

Otterup Bold & Idrætsklub havde sørget for de flotte rammer, som da også skulle leve op til skrappe krav.

- Vi er beærede og synes det er sjovt, at DBU har valgt os, sagde en af de travle folk fra Otterup B&IK, Søren Eriksen.

- Vi har da haft travlt op til kampene, men det er jo også hvad man gør det til. Vi har bare valgt at gøre det så godt som muligt, fortsatte Søren Eriksen, som sammen med op mod 30 frivillige fik det store arrangement til at glide glat.

Otterup B&IK fik tildelt landskampene via den såkaldte Velfærdsalliance mellem DBU og Nordfyns Kommune.

- Vi har været rigtig fint tilfredse med at være i Otterup. Både Nordfyns Kommune og klubben her i Otterup har været meget behjælpelig og stillet med mange folk til at afvikle kampene, lød det rosende fra DBU’s turneringsdirektør, Line Hilmer.

Annonce
Op mod 30 frivillige fik det store landskamparrangement på Nordfyns Bank Arena i Otterup til glide glat. Et par af dem var Sigurd Larsen (tv) og Søren Eriksen, som begge havde god grund til smil. Foto: Arne Rasmussen

Mere end 400 tilskuere

Mere end 400 tilskuere var mødt frem for at se de nuværende talenter og måske kommende fodboldstjerner.

Blandt de mange og godt underholdte tilskuere sås også en mindre hær på ca. 50 scouts eller talentspejdere foruden andre indflydelsesrige folk inden for fodboldverdenen.

Navne som Frank Arnesen, John Sivebæk og John Faxe Jensen var klar med blokken. Og de blev ikke skuffede!

Især første kamp, som var en semifinale mellem Danmark og Mexico leverede det hele. Danmark vandt således 7-5 efter straffespark og efter, at Danmark havde været bagud 0-2 og kommet på 2-2 i ordinær spilletid. Danmark blev da også behørigt hyldet af det medlevende publikum efter sejren.

Den anden semifinale stod mellem Sverige og Norge. Også her var der et pænt stort publikum, som kunne se Sverige vinde 3-2 i en tæt kamp, hvor Norge dog var tæt på at vende 3-0 til uafgjort.

Danmark og Norge mødes i finalen i Nyborg på lørdag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Chefredaktøren anbefaler: Frygt er terrorens farligste virkemiddel

Retten i Odense valgte at dobbeltlukke dørene i landsdækkende mulig terrorsag og nedlægge navneforbud trods protester fra pressen. Manden blev varetægtsfængslet i foreløbig fire uger. Læs historien her

Annonce