Annonce
Sydfyn

Mere end 400 løbere orienterer sig i Lohals

Lohals og omkringliggende skove er på rutekortene. Arkivfoto
Der bliver afholdt jysk/fynske mesterskaber i orienteringsløb i Lohals den 17. og 18. august.

Lohals: Mere end 400 orienteringsløbere kommer til Lohals for at løbe jysk/fynske mesterskaber. Det er i weekenden den 17. og 18. august.

Bag mesterskaberne står Svendborg Orienteringsklub, der i samarbejde med klubberne i Faaborg og Odense været i gang et års tid med at tegne kort over Lohals by og omkringliggende skove og lægge baner til tre løb i området.

Det begynder med mesterskabet i stafet lørdag middag i Bræmlevænget og Mørkholm skov. Senere på lørdagen bliver der et kort sprintløb i Lohals by.

Lørdag aften står den på fællesspisning på den lokale campingplads efter sprinten. Søndagen er der mesterskaber i langdistance i Stigtehaverne.

Til hvert løb er der mange forskellige baner med forskellig sværhedsgrad og længde. De ældste og yngste har kortere baner, ligesom der er nemmere baner til børn og begyndere.

- Man behøver således ikke have prøvet orienteringsløb før, og du kan møde op på dagen og købe sig et begynder kort, så skal du nok få en sjov oplevelse i skoven, lyder det fra formand Leila Pedersen ifølge en pressemeddelelse.

Leila anbefaler også det korte byløb lørdag eftermiddag til nye løbere og gående, der vil opleve Lohals på en ny måde.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Kor a la Carte i Åsum

Debat

Chefredaktøren anbefaler: Frygt er terrorens farligste virkemiddel

Retten i Odense valgte at dobbeltlukke dørene i landsdækkende mulig terrorsag og nedlægge navneforbud trods protester fra pressen. Manden blev varetægtsfængslet i foreløbig fire uger. Læs historien her

Annonce