Annonce
Middelfart

Mercedes-forhandler bygger bilhus i Middelfart ud til motorveje

Mercedes-forhandler P. Christensen åbner sit nye 3.000 kvadratmeter store bilhus i Middelfart til maj. Illustration: P. Christensen
Christensen, der startede i Kolding, får nyt bilhus i Middelfart til maj, hvor der bliver plads til 200 brugte biler. Det nye bilhus på 3000 kvadratmeter bliver nabo til luksusbil-husene Selected Car Leasing og Selected Car.

Kolding: Muligheden for at åbne et nyt bilhus ved siden af nogle af Danmarks flotteste bilhuse var helt oplagt, lyder det fra Peter Christensen, der er administrerende direktør og ejer af P. Christensen. Han er tredje generation i Mercedes-koncernen, der i 1924 blev etableret i Kolding.

- Det er et super godt sted, vi har fundet. Den bilsamling, der er i nabohusene, er noget af det flotteste i hele Europa. De to bilhuse er megafede, siger Peter Christensen med henvisning til de to bilhuse Selected Car Leasing og Selected Car, der ligger med facaden ud til motorvejen i Middelfart. Begge firmaer er ejet af oliemilliardær Torben Østergaard-Nielsen fra Middelfart.

- Jeg er helt sikker på, at vi kan få gavn af hinanden. Har vi ikke det, som kunderne efterspørger, så går de ind til naboen. Vi kan kombinere en masse på kryds og tværs. Det er derfor, vi gør det her. Det kan sagtens være starten på et bil-mekka. Jeg ved det ikke, men jeg kunne sagtens forestille mig, at det kunne blive et center for specialbiler i den høje ende af skalaen, siger Peter Christensen, der har indgået det, han beskriver som en "meget lang" lejeaftale med Torben Østergaard-Nielsen, der ejer grunden og den nye bygning.

Annonce

- Vi vil ikke sælge brugte biler i Kolding. Så vi får plads til flere nye biler. Det sammen vil ske i Odense. Nu kan vi fokusere forretningen mere på det nye i Kolding og Odense.

Peter Christensen, direktør og ejer af Mercedes-forhandler P. Christensen

Attraktivt marked

Den nye bygning får en facade ud mod motorvejen, der ligner en Mercedes, og kunderne vil finde biler i alle prisklasser i det nye bilhus. Når det nye bilhus åbner i maj, betyder det, at der bliver mere plads til de fabriksnye Mercedes-biler i blandt andet Kolding og Odense, hvor koncernens største bilhuse ligger.

- Vi vil ikke sælge brugte biler i Kolding. Så vi får plads til flere nye biler. Det sammen vil ske i Odense. Nu kan vi fokusere forretningen mere på det nye i Kolding og Odense. Bilbranchen ændrer sig hele tiden, og vi må bare erkende, at vi skal have et andet tilbud til brugtvognsmarkedet. Det er også et meget attraktivt marked, siger Peter Christensen, der står i spidsen for landets tredjestørste bilforhandler, der sælger Mercedes, Honda, Peugeot og Citroën samt brugte biler. Koncernen omsatte sidste år for 1,6 milliarder kroner og fik et overskud på 12 millioner kroner.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klumme For abonnenter

Gamle nyheder, 1994: 47 husmødre fra Vester Hæsinge kørte galt

1994 47 medlemmer af Vester Hæsinge Husmoderforening fik i går formiddag en grim forskrækkelse, da den udflugtsbus, som de var passagerer i, løb løbsk, fordi bussens fører pludselig sank død om bag rattet. Den førerløse bus fortsatte ind på en markvej og væltede om på siden med bagenden hængende ud over en to meter dyb grøft. To passagerer blev lettere kvæstet og kørt til Aabenraa Sygehus, men det kunne være gået langt værre, siger den vagthavende hos Haderslev Politi. Bussen var på vej fra Vester Hæsinge til Møgeltønder, da ulykken skete. De forskrækkede passagerer kunne ikke komme ud af bussen, men måtte vente på assistance fra Falck, der ved hjælp af en stige fik passagerne ud. 1969 - Jeg er helt på det rene med, at det er et spring ud i det uvisse, og ikke mindst derfor er jeg lykkelig for, at teaterchef Kai Wilton er indstillet på, at jeg kommer tilbage, hvis jeg ”brænder fingrene”. Det siger skuespillerinden Lone Helmer, der har fået orlov fra Odense Teater med udgangen af denne sæson for at prøve kræfter med nye opgaver i København. Lone Helmer, der kom til Odense Teater for syv år siden, har været en af teatrets flittigst benyttede skuespillerinder. Hun mener, at det vil være afgørende for hendes videre udvikling, at hun får lejlighed til at arbejde i andre ensembler og med andre instruktører. Der har allerede været bud efter hende fra både tv og filmselskaber. 1944 Opførelsen af de 340 bunkers, som vi skal have i Odense, skrider kun langsomt fremad. Det går ganske godt med støbningen af cementskelletterne, men der er store vanskeligheder med at få inventaret i orden. De sidste dage har arbejdet på de ellers fuldførte dækningsrum ligget stille, fordi der er opstået diskussion om, hvorvidt der skal være fire eller færre elektriske lamper i hvert rum. Driftsbestyrer Westergaard, Randers Elektricitetsværk, har over for Statens Civile Luftværn protesteret mod opsætning af fire lamper, hvilket han hævder er spild af materialer, da man kan nøjes med mindre. Da spørgsmålet er aktuelt for hele landet, vil Elektricitetsværkernes Forening behandle sagen.

Erhverv

Plads til 1000 ansatte: Pensionsselskab investerer 381 millioner kroner i kæmpestort kontorbyggeri ved SDU

Kerteminde

Apoteksejer dropper udbringning: - Vi får 5,49 kroner for at levere en æske medicin

Odense

2000 indviede julefestival i Odense

Annonce