Annonce
Middelfart

Mercedes-forhandler bygger bilhus i Middelfart ud til motorveje

Mercedes-forhandler P. Christensen åbner sit nye 3.000 kvadratmeter store bilhus i Middelfart til maj. Illustration: P. Christensen
Christensen, der startede i Kolding, får nyt bilhus i Middelfart til maj, hvor der bliver plads til 200 brugte biler. Det nye bilhus på 3000 kvadratmeter bliver nabo til luksusbil-husene Selected Car Leasing og Selected Car.
Annonce

Kolding: Muligheden for at åbne et nyt bilhus ved siden af nogle af Danmarks flotteste bilhuse var helt oplagt, lyder det fra Peter Christensen, der er administrerende direktør og ejer af P. Christensen. Han er tredje generation i Mercedes-koncernen, der i 1924 blev etableret i Kolding.

- Det er et super godt sted, vi har fundet. Den bilsamling, der er i nabohusene, er noget af det flotteste i hele Europa. De to bilhuse er megafede, siger Peter Christensen med henvisning til de to bilhuse Selected Car Leasing og Selected Car, der ligger med facaden ud til motorvejen i Middelfart. Begge firmaer er ejet af oliemilliardær Torben Østergaard-Nielsen fra Middelfart.

- Jeg er helt sikker på, at vi kan få gavn af hinanden. Har vi ikke det, som kunderne efterspørger, så går de ind til naboen. Vi kan kombinere en masse på kryds og tværs. Det er derfor, vi gør det her. Det kan sagtens være starten på et bil-mekka. Jeg ved det ikke, men jeg kunne sagtens forestille mig, at det kunne blive et center for specialbiler i den høje ende af skalaen, siger Peter Christensen, der har indgået det, han beskriver som en "meget lang" lejeaftale med Torben Østergaard-Nielsen, der ejer grunden og den nye bygning.

- Vi vil ikke sælge brugte biler i Kolding. Så vi får plads til flere nye biler. Det sammen vil ske i Odense. Nu kan vi fokusere forretningen mere på det nye i Kolding og Odense.

Peter Christensen, direktør og ejer af Mercedes-forhandler P. Christensen

Annonce

Attraktivt marked

Den nye bygning får en facade ud mod motorvejen, der ligner en Mercedes, og kunderne vil finde biler i alle prisklasser i det nye bilhus. Når det nye bilhus åbner i maj, betyder det, at der bliver mere plads til de fabriksnye Mercedes-biler i blandt andet Kolding og Odense, hvor koncernens største bilhuse ligger.

- Vi vil ikke sælge brugte biler i Kolding. Så vi får plads til flere nye biler. Det sammen vil ske i Odense. Nu kan vi fokusere forretningen mere på det nye i Kolding og Odense. Bilbranchen ændrer sig hele tiden, og vi må bare erkende, at vi skal have et andet tilbud til brugtvognsmarkedet. Det er også et meget attraktivt marked, siger Peter Christensen, der står i spidsen for landets tredjestørste bilforhandler, der sælger Mercedes, Honda, Peugeot og Citroën samt brugte biler. Koncernen omsatte sidste år for 1,6 milliarder kroner og fik et overskud på 12 millioner kroner.

Annonce
Annonce
OB

Michelsen efter nederlag: - Det var fortjent

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Mad og drikke

Frankrig, vi ses igen

OB

Kampen minut for minut: OB tabte til Randers i den første kamp om Europa League-kvalifikation

Annonce