Annonce
Odense

Mercado-bryllup: Mai blev bortført af en motorcykelmand

Veninderne havde sørget for, at Mai Mercados polterabend blev uforglemmelig.

Da Mai Mercados venner skulle holde polterabend for hende, fik de Høje-Taastrups borgmester Michael Ziegler til at bortføre hende på motorcykel.

Hvad ville du sige til, hvis du holdt i en bil ved en tankstation. Du var på vej til Fyn med mand og barn for at holde fødselsdag.

En mand klædt i motorcykeldragt og hjelm kommer over mod bilen. Lidt for målrettet.

Det skete for konservatives Mai Mercado for nyligt. Lørdag den 2. august skal hun giftes i Odense Domkirke, men dengang havde hun ikke lige troet, at hendes veninder ville kunne overraske hende med polterabend.

Hun tog fejl.

- Jeg tænkte "fuck, nu bliver vi røvet", og jeg tænkte på Winston, vores søn, som sad bag os. Så smækkede han en seddel op mod ruden i min side, fortæller hun.

På sedlen stod: Polterabend! Kør med ham!

- Men jeg fattede det ikke. Jeg ledte efter det sted på sedlen, hvor der stod, at han røvede os. Det var min venindes håndskrift, men jeg kunne ikke sætte det sammen.

Annonce

Ingen kys i gågaden

Mai Mercado kørte med manden på motorcyklen. Han viste sig senere at være vennen og kollegaen Michael Ziegler, der er borgmester i Høje-Taastrup.

Hvad der ellers skete på hendes polterabend, vil hun ikke ud med.

- Jeg har nok nogle veninder, som er friske. Så har jeg ikke sagt for meget, men den var hård, fysisk og til tider utrolig pinlig. Ikke noget med kys i gågaden, det er ikke lige mig.

- Havde I en stripper?

- ...Det melder historien ikke noget om.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Kemisagen: Odense Kommune har været absurd langmodig

Det er overraskende og opsigtsvækkende, at der stadig ikke findes en plan for, hvordan de efterladte kemikalier fra den krakkede virksomhed Printline i det nordøstlige Odense vil blive bortskaffet. Overraskende, fordi problemet har været kendt i årevis. Opsigtsvækkende, fordi kommunen har udvist en helt absurd langmodighed med ejeren af den industribygning, hvori kemikalierne opbevares. Realiteten er, at der siden 2016 – nu skriver vi som bekendt 2020 – har stået tonsvis af kemikalier i en erhvervsejendom beliggende tæt ved et boligkvarter i Seden. Til overflod er der, som avisen beskriver i dag, øjensynligt ikke udsigt til, at kemikalierne kommer væk foreløbig. Det bør Odense Kommune ærlig talt håndtere bedre. Det er vigtigt at understrege, at det ikke er Odense Kommunes skyld, at kemikalierne står, hvor de står. Ansvaret er først og fremmest Printlines, for man burde, da konkursen nærmede sig, have afsat midler fra virksomhedens side til at få bortskaffet kemikalierne. Det havde ethvert moralsk ansvarligt firma gjort. Det gjorde Printline bare ikke. Og det gjorde Seden Ejendomsinvest, der ejer den pågældende industribygning, heller ikke. Det er ryggesløst. Der er overhovedet ingen tvivl om, at det direkte ansvar for, at kemikalierne ryddes på forsvarlig vis, hviler på de to private virksomheder. Odense Kommune har imidlertid et ansvar for borgerne i området, og derfor er det på sin plads, at kommunen påtager sig opgaven med at få ryddet grunden for de mange ton kemikalier, herunder stærke koncentrationer af salpetersyre og svovlsyre. Også selv om kommunen ikke mener, at "der er en overhængende miljørisiko ved opbevaringen af kemikalierne", sådan som en kontorchef i Odense Kommune forklarer i dagens avis. Regningen må man efterfølgende få kradset ind fra de ansvarlige virksomheder. Sagen bør give myndighederne anledning til at gennemtænke, hvordan man skærper kravene til virksomheder, der anvender eller opbevarer kemikalier. For sådanne virksomheder skal drives ansvarligt. Også i Seden.

Odense

En søndag med fitness i Korup

Fyn

2822 husstande uden strøm

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];