Annonce
Håndbold

Mental styrke: Gudme HK slår tilbage i storsejr

Cheftræner Klaus Virum Larsen og spillerne fra Gudme HK havde grund til kontant jubel, torsdag aften. Foto: Nils Svalebøg
Annonce

HÅNDBOLD: I søndags var Gudme HK fra kvindernes 1. division helt væk i lokalopgøret hos DHG Odense og tabte med 10 mål.

Torsdag aften i Su'vi:t Arena tog cheftræner Klaus Virum Larsen og spillerne imidlertid mentalt stærkt skeen i den anden hånd og rundbarberede TMS Ringsted, der lå side om side med Gudme HK, med en sejr på hele ni mål - 31-22 efter føring 15-7 ved pausen.

Efter nederlaget hos DHG måtte Gudme HK skæve nedad i divisionen, men rækken er altså så tæt, at sydfynboerne med sejren pludselig kaster sig op på fjerdepladsen med 17 point. Og det er altså kun to point fra Sønderjyske på tredjepladsen og den første playoffplads til oprykning.

Sejren over TMS Ringsted betyder også, at Gudme HK overhaler DHG, der har 16 point på sjettepladsen. Der er intens kamp om at være den næstbedste klub på Fyn hos kvinderne efter Odense Håndbolds ligahold!

Der var tre storskytter hos Gudme HK på sejrs-torsdagen i det sydfynske - Laura Eggert scorede otte mål, mens det blev til syv og seks scoringer til henholdsvis Clara Skyum Thomsen og Cecilie Nordstrøm.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Arbejde længe, men i eget tempo

GOG

GOG: Storsejr med panderynker

Annonce