Annoncørbetalt indhold

Meningen med livet er strip

Dette indhold er sponsoreret

Har du nogensinde spekuleret på, at strip - altså det at hyre en stripper for underholdningens skyld - er direkte knyttet til meningen med livet?

Et af livets store spørgsmål er, hvad er meningen med livet? Svaret på dette filosofiske spørgsmål er mange, og ofte afhængig af de rammer svareren på spørgsmålet befinder sig i. Spørger man en professor på et biologisk institut, vil svaret være at forplante sig for at sikre artens overlevelse. Spørger man derimod en teolog, vil svaret være noget med at finde gud og opnå sjælefred. Begge svar har afsæt i de rammer som de to svarere hver især lever i. Er man gennemsnitsdansker, er man som regel ikke i umiddelbar risiko for hverken at sulte eller fryse ihjel, men har overskud og ressourcer til at fokusere på andet end ren overlevelse. Dette privilegium bruger de fleste danskere til at efterspørge underholdning. Man kan sige at for den moderne dansker er meningen med livet at undgå kedsomhed. Således er Netflix en god forretning, fordi rigtig mange danskere undgår kedsomheden ved at se på film. Netflix, tv og film er en moderne form for underholdning, og noget vi som énkeltindivider kan underholde os med. I tidligere tider har mennesket som regel fundet underholdning i sociale sammenhænge. Teater som eksempel. I og med at mennesket er et socialt væsen, søger de fleste mennesker stadig underholdning i sociale sammenhænge. I Danmark er vi ret kreative når det kommer til at finde anledninger til at omgås socialt, blot for at underholde os selv. En fødselsdag er fx en rigtig god anledning til at invitere en masse venner og holde en fest. Men selv om vi undgår kedsomheden ved at omgås socialt, så er det ikke altid underholdende nok i sig selv, og så gælder det om at finde på noget underholdning der passer ind i den sociale sammenhæng. Og lige netop her er strip noget af det allermest oplagte.

Når stripperen entrerer festen og starter sit show, stiger spændingen øjeblikkeligt i rummet. Underholdningen er dog startet endnu tidligere. Alene forventningen frem til showstart har i sig selv underholdningsværdi. Festens deltagere nyder forventningens glæde, så at sige. Og også længe efter showet er slut, har stripshowet underholdningsværdi. Der vil blive grint og talt om hver især reaktioner på stripperens show, og selv mange år efter vil anekdoterne stadig kunne høres, ved atter nye selskabelige sammenkomster. Uanset om man vil finde strip i Odense, København, Århus og lignende, så kan man altid finde en vej.

Eftersom et stripshow ofte spiller på de erotiske undertoner, er der også en vis meningsfuldhed at finde der. Som den allerede nævnte professor i biologi ville sige, er erotik en yderst meningsfuld ting for de fleste mennesker. Og ikke kun handler det om forplantning. Erotisk tiltrækning er også et væsentligt element i dét sociale rum, som mennesker opbygger og agerer i. Dette ses også hos mange abearter. Seksualitet spiller en stor rolle i den måde aber interagerer med hinanden på, og ligesådan er det også for mennesket. Det skaber med andre ord meningsfuldhed såvel for mennesker som for vores biologisk beslægtede kusiner i dyreverden, at agerer seksualiseret med hinanden. I modsætning til dyrene er vi mennesker imidlertid underlagt kulturelle koder, som gør at vores seksualisering ikke er nær så eksplicit, men i stedet bliver mere iscenesat og underspillet. Med nogen ret kan man således sige, at meningen med livet er strip, fordi en stripper tager afsæt i mødet mellem naturlig seksualitet og adfærdsstyrende kultur, og derved skaber underholdning med erotiske undertoner.

Dette indhold er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.