Annonce
112

Opgang evakueret efter brand i lejlighed

Beboer i Æbleparken er blevet genhuset, mens lejlighed gøres ren efter brand onsdag formiddag.
Annonce

Anderup: Beredskab Fyn og Fyns Politi blev onsdag formiddag kaldt til Æbleparken i den nordlige del af Odense, hvor der var ild i en lejlighed. Det var ifølge politiets oplysninger en anden beboer i opgangen, der slog alarm klokken 9.46.

Brandvæsenet kom ind i lejligheden og fik slukket ilden. Vagtchef hos Fyns Politi Hans Jørgen Larsen oplyser, at ilden så ud til at være opstået i lejlighedens køkken. Årsagen til branden er dog endnu ikke fastlagt, og vagtchefen formoder, at politiet skal undersøge stedet nærmere, når det er muligt, samt tale med lejlighedens beboer.

De øvrige beboere i opgangen blev evakueret, men kunne ifølge politiet allerede før middag vende tilbage til deres lejligheder. Branden havde ifølge vagtchefens oplysninger kun påvirket den lejlighed, hvor ilden var opstået. Her kan beboeren imidlertid ikke flytte ind igen med det samme, og han er derfor blevet genhuset hos noget familie, indtil lejligheden er blevet gjort ren, fortæller vagtchefen.

Ingen personer kom til skade ved branden.

Der udbrød onsdag formiddag brand i en lejlighed i Æbleparken i den nordlige del af Odense. Ingen mennesker kom til skade i branden, som menes at være opstået i lejlighedens køkken. Foto: Local Eyes.
Foto: Local Eyes.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Sådan ser økonomien ud i din kommune: Forsigtig optimisme hos fynske borgmestre

Annonce