Annonce
Kerteminde

Ung kvinde fik stjålet sin søns barnevogn til 12.000 kroner: Nu beder hun offentligheden om hjælp

Den unge kvinde havde planer om at gå en tur med sin søn i det gode vejr, men det måtte hun udskyde, da en eller flere ubudne gæster havde stjålet barnevognen/klapvognen af mærket Cybex Priam. Arkivfoto: Ida Guldbæk Arentsen/Ritzau Scanpix
En ung kvinde har fået stjålet sin søns barnevogn. Derfor håber hun, at nogen har hørt eller set noget, der kan hjælpe hende med at få den tilbage.

RYNKEBY: Der ventede en ung kvinde en ubehagelig overraskelse, da hun efter et ophold i Aarhus vendte hjem til sin bopæl i Rynkeby mandag.

Her opdager hun nemlig, at der havde været indbrud i garagen, og at der blandt andet var stjålet hendes søns barnevogn/klapvogn, der er af modellen Cybex Priam.

- Det er selvfølgelig mega ærgerligt og mega ubehageligt, fordi der render en eller anden rundt og stjæler herude og lurer lidt, fortæller den unge kvinde.

Annonce

En oplevelse som hun ikke lige sådan kan ryste af sig.

- Det, der undrer mig, er, at jeg bor i et roligt kvarter i Rynkeby og ikke inde i byen, så jeg sidder lidt og tænker over, hvem der kan finde på sådan noget herude.

- Er det nogen fra kvarteret, er det en gruppe som kører rundt og tjekker folks garager og skure, og kommer de så også og laver indbrud i mit hus?

Leder efter barnevognen

I et opslag på Facebook, der bliver hyppigt delt, rækker hun ud til folk i håbet om, at nogen har set eller hørt noget, der kan hjælpe hende med at få sin barnevogn tilbage.

- Det var en af de barnevogne, jeg har ønsket mig lige siden, jeg var gravid, og jeg var rigtig, rigtig glad for den.

- Hvis nogen ser en lignende barnevogn til salg, vil jeg opfordre folk til at spørge efter et købebevis, fordi det er en dyr barnevogn, der koster 11-12.000 kroner, så folk har en kvittering, når de sælger sådan en, fortæller den unge kvinde.

Forbrydelsen er meldt til Fyns Politi, der kan kontaktes på 114, hvis man har en viden, der potentielt kan hjælpe med at opklare forbrydelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce