Annonce
Middelfart

Melfar-legender siger på genhør: Viktor og Victor slutter af med quiz om gamle guld-episoder

Avisens to podcastere, gymnasieeleverne Viktor Lindegaard og Victor Kronborg Tørnæs takker af for denne gang med en podcastepisode, som tager dem "down memory lane". Foto: Privat og Peter Leth-Larsen
Avisens to podcastere Viktor Lindegaard og Victor Kronborg Tørnæs kaster sig i denne sidste episode ud i en quiz, der tager dem tilbage til seks legendariske afsnit af "Ugen med Viktor og Victor".
Annonce

Nordvestfyn: Hvornår var det nu, det var - og hvad var det nu, det handlede om?

Viktor Lindegaard og Victor Kronborg Tørnæs, avisens to skattede podcastere gennem halvandet år og mere end 50 podcasts, siger i denne sidste episode farvel - eller i hvert fald på genhør. Og det gør de med en tur "down memory lane".

Victor Kronborg Tørnæs og kæresten har landet et job hos danske Alex Andersen i Amsterdam, og de to skal de kommende seks måneder leve, bo og pakke blomster i den hollandske hovedstad, mens den anden Viktor bliver i Middelfart og passer jobbet som lærervikar.

Det betyder et farvel til den idérige duo, som i podcasten "Ugen med Viktor og Victor" har givet lytterne et ungt og farverigt perspektiv på livet på Nordvestfyn.

Annonce

Guld fra gemmerne

I den ellers lidt triste anledning dykker Viktor og Victor ned i gemmerne og udfordrer hinanden i gamle, legendariske episoder af podcasten. Og der er i den grad guld i gemmerne, og der dukker da også flere gamle anekdoter op, da de to podcastværter genhører nogle af de gamle episoder.

For hvorfor var det nu lige, Viktor og Victor ville sælge Fjelsted og Harndrup til Assens Kommune? Og hvorfor var det dem, der endte med røde ører til avisens award show Byens Bedste sidste år? Og så fortjener historien om, hvordan de to podcastere endte med et Albani-sponsorat altså bare et genhør.

Det er bare få af anekdoterne, og kun lidt af quizzens indhold er hermed afsløret. Lyt dig til resten i den sidste episode i denne omgang.

Her fra redaktionen skal lyde et kæmpestort tak for halvandet års tro tjeneste. I vil blandt meget andet blive huset for jeres evigt opmærksomme øjne (intet slipper forbi jer - heller ikke, når vi på redaktionen laver fejl), skæve perspektiver og ikke mindst de aha-oplevelser og grin, i har efterladt os og resten af lytterne med.

Annonce

Sådan hører du podcasten:

Du kan høre podcasten i forbindelse med denne artikel, men du kan også abonnere på og høre "Ugen med Viktor og Victor" i iTunes, Spotify, Google Play, Sonos, Overcast samt andre lignende podcast-tjenester.

Find også Viktor og Victor på Instagram.


I vil blandt meget andet blive huset for jeres evigt opmærksomme øjne (intet slipper forbi jer - heller ikke, når vi på redaktionen laver fejl)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Storebæltsbroen spærret i østlig retning

Odense

Hård dom over ghettolov: Tudetosset

Annonce