Annonce
Faaborg-Midtfyn

Mekaniker starter bilsyn i Ringe

Stevie Bader Mian starter sit firma i Ringe med et åbningstilbud. Foto: Kurt Rasmussen

En gammel kending i Ringes bilverden, Stevie Bader Mian, vender tilbage og starter sit eget bilsynsfirma

Ringe: - Jeg har arbejdet i Ringe før og har altid syntes godt om området, så derfor har jeg valgt at oprette mit bilsynsfirma her, siger Stevie Bader Mian, der fik sin uddannelse hos Mazda i Ringe flere år tilbage.

Siden har den 41-årige mekaniker videreuddannet sig til synsmand og har arbejdet med faget i Odense de seneste fem år.

- Jeg synes, det er et meget hyggeligt arbejde. Jeg gør meget ud af, at kunderne skal føle sig hjemme, når de kommer her. De skal være glade for at komme til syn og ikke opleve at være til eksamen. Det er bilen, der skal synes og ikke manden, siger Stevie Bader Mian med et smil og fortæller, at han vil lægge ud med et tre måneders åbningstilbud i sit firma, Billigt Bilsyn på Bakkevej 13 i Ringe.

Annonce
 

Gode priser

- Mit koncept er, at det skal være billigt, men det er ikke kun prisen, der er vigtig. Det skal også være fair og godt for kunden, så han føler sig i gode hænder, lyder det fra synsmanden, der gerne vil give nogle gode råd videre til bilejerne.

- Folk tror nogle gange, at når deres bil skal synes første gang efter fire år, så er den stadig ny, men så bliver de overrasket over, at bremseskiverne foran allerede er slidte og skal skiftes, så jeg vil anbefale, at man får undersøgt bremserne regelmæssigt, siger han og fortsætter med de lidt ældre biler.

- Det er forskelligt fra bil til bil, men som regel er det både bremser og styretøj, der skal tjekkes inden bilen runder de seks år, siger han.

Stevie Bader Mian mener, at han med 295 kroner har lagt sig på et prisleje for et bilsyn, der ikke er set billigere på Fyn, og ydermere har han slået et ekstra tilbud op for førstegangssyn på fire år gamle biler på 260 kroner. Men ikke nok med det.

- Her har jeg de samme priser hele dagen, hvor andre tager forskellige priser afhængigt af, om det er om morgenen eller om aftenen, bilen skal synes, siger han med et smil.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Mette F: Østdanmark skal betale mere for et land i balance

OB

OB ophæver kontrakten med Anders K. Jacobsen: Kan frit forhandle med andre klubber

Annonce