Annonce
Nordfyn

Mejlskov: Ildsjæl skaber liv og fællesskab i landsbyen

Martin Dufrense, der står bag OSG Gamers, er af Nordfyns Kommune indstillet til prisen som Årets Idrætsleder på Fyn. Foto: Winnie Synia
Annonce

Mejlskov: Nordfyns Kommune har indstillet Martin Dufresne til Årets Idrætsleder på Fyn.

Han er ildsjælen bag e-sportsklubben OSG-Gamers, hvor computerglade unge mennesker fra hele Fyn er blevet en del af det nye fællesskab i Mejlskov på Nordfyn.

Foreningen hører under Ore Sogns Gymnastikforening. Martin bor selv Mejlskov, hvor han så et behov for et tilbud, der både har gaming som omdrejningspunkt, men som også kunne byde på et sundt, socialt fællesskab for børn og unge.

Initiativet har fået stor opmærksomhed og er blevet et tilløbsstykke for unge fra hele Fyn.

Annonce

Kæmpe plus for området

Borgmester Morten Andersen ser Martin Dufresne som en oplagt kandidat til Årets Idrætsleder på Fyn.

- Det er imponerende, hvad Martin har stablet på benene. Det har uvurderlig betydning for lokalsamfundet, at de unge har fritidstilbud i nærområdet, der matcher deres interesser. At det så ovenikøbet også tiltrækker interesserede unge fra andre dele af Fyn, er en ekstra gevinst.

Initiativet er med til at skabe ny gejst i foreningslivet og i lokalsamfundet. Der er stor opbakning blandt forældre, frivillige og lokale erhvervsdrivende til OSG-gamers.

Dermed bliver det til mere end et fritidstilbud, men også et initiativ, der skaber en positiv identitet og atmosfære for et mindre lokalsamfund, der har oplevet lukning af skole, børnehave og købmand.

Prisen uddeles 18. januar, når der holdes Fynske Bank Sportslørdag 2020 i Odense Idrætspark.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Faaborg-Midtfyn

Se dem her: Lyngvilds syv omstridte billeder fra Faaborg Kirke

Annonce