Annonce
Faaborg-Midtfyn

Meget tys-tys: Den første danske Netflix-film optages på Midtfyn om få dage - og du kan blive statist

Sonja Richter og Dar Salim spiller hovedrollerne i filmen "Kærlighed for voksne". Pr-foto: Andreas Bastiansen
Mandag og tirsdag rykker et filmhold ind i Årslev, hvor den første dansksprogede Netflix-film skal optages. Produktionsselskabet vil dog kun løfte sløret for få detaljer omkring de kommende optagelser.

Årslev: Er du mellem 28 og 55 år, har du nu mulighed for at være med i den allerførste dansksprogede Netflix-film.

Filmholdet bag thrilleren "Kærlighed for voksne", der har Dar Salim og Sonja Richter i hovedrollerne, søger nemlig statister til optagelser i Årslev.

Filmen bliver instrueret af den anerkendte instruktør Barbara Rothenborg, som blandt andet står bag Hvide Sande, En-to-tre-nu!, SJIT Happens, og den produceres af Marcella Dichmann for SF Studios.

Annonce

Sidstnævnte er meget fåmælt overfor avisen.

- Vi deler de informationer, som er nødvendige, når vi for eksempel søger statister. Ellers holder vi kortene lidt tæt til kroppen, for eksempel om hvor vi filmer, fordi vi så lige pludselig har et rend af mennesker, og det er ikke så godt blandt andet i forhold til corona, siger Marcella Dichmann fra SF Studios.

- Jeg kan desværre ikke kommentere yderligere. Det er en aftale, vi har med Netflix, tilføjer hun.

Produceren henviser i stedet til Netflix' kommunikationsbureau i Danmark, Lead Agency, som dog endnu ikke er vendt tilbage på avisens henvendelse.

Første Netflix-film

Thrilleren vil blive optaget på Fyn, herunder også i Middelfart, har parterne bag filmen tidligere meldt ud.

"Kærlighed for voksne" er den første danske film på streamingtjenesten - dog ikke den første danske produktion, da Netflix også står bag de to danske serier "The Rain" og "Equinox".

"Kærlighed for voksne" vil efter planen få premiere på Netflix i 2022, mens den senere vil blive vist på TV 2.

Filmen handler om et par, Christian og Leonora, som umiddelbart lever et privilegeret liv med en sød søn, der tilmed netop er blevet rask efter en alvorlig sygdom.

Men da Leonora ser Christian med en yngre kvinde, arkitekten Xenia, krakelerer glansbilledet totalt. For Leonora vil ikke finde sig i at blive forladt.

"Kærlighed for voksne" er baseret på romanen af samme navn skrevet af Anna Ekberg.

Optagelserne på den ukendte lokation i Årslev foregår mandag og tirsdag fra klokken 11.00-22.00 mandag og tirsdag - og hvis du gerne vil være statist, skal du kunne deltage begge dage.

Som tak for din indsats modtager du et gavekort på 600 kroner, lyder det i opslaget, som er lagt op på Dansk Skuespillerkatalogs hjemmeside.

Annonce
Odense For abonnenter

Nyt notat afslører dyb frustration i specialenhed mod bander: Kriminelle går under jorden, men kan beholde kontanthjælpen

Annonce
Annonce
Annonce
Assens For abonnenter

Kæmpe solcellepark til 78 millioner bliver taget i brug om få dage: - Vi forventer, at varmeprisen falder med ti procent

Annonce