Annonce
Assens

Meget trafik og høj fart lukkede vænge

Den meget lige vejstrækning indbød tilsyneladende til kørsel med for høj fart, selv om man for enden af vejen skal foretage et skarpt højresving for at komme videre. Husene til venstre bor ligger ud til den offentlige vej, mens dem til højre hører til Græsholmvænget Øst. Foto: Lise Wolf
Annonce

Høj fart og for meget trafik var den direkte årsag til, at beboerne på i den vestlige ende af Græsholmvænget for snart seks år siden henvendte sig til Assens Kommune for at få lukket adgangen derfra til vængets østlige del. Det siger to beboere på Græsholmvænget Vest, Helle Christensen og Tom Noes, der bor Græshomvænget 13.

Assens Kommune har ikke kunnet finde dokumenter, der fortæller, hvorfor det for snart seks år siden blev besluttet at lukke for gennemkørsel mellem den offentlige og private del af Græsholmvænget i Assens. Men en medarbejder i Vej og Trafik mener at huske, at vejlukningen skete efter henvendelse fra beboere på vejen.

Og det bekræfter Helle Christensen og Tom Noes i et debatindlæg i Lokalavisen. De fremhæver desuden, at grundene i den vestlige del, der blev bebygget først, blev solgt som grunde på et lukket vænge, og det, mener de, må være tilstrækkelig argumentation for, at vejen forbliver lukket.

Parret fremhæver også, at Græsholmvænget benyttes som skolevej af mange børn i området, idet den ved stier er forbundet til andre veje til skoler og andre aktiviteter i byen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Middelfart For abonnenter

Lovændring kan bane vejen for boliger i Gamborg: Der skal være noget til både børnefamilier, sølvbryllup-segmentet og de ældre

Kerteminde For abonnenter

Ekskæresten dræbte hendes bror: Line forsøgte i flere uger at få hjælp til at slippe fri fra voldelig kæreste

Annonce