Annonce
Sport

Medier: Los Angeles Lakers bytter sig til NBA-superstjerne

Chris Graythen/Ritzau Scanpix
Ifølge flere amerikanske medier fortsætter Anthony Davis karrieren hos LeBron James og Los Angeles Lakers.

NBA-holdet Los Angeles Lakers kan efter alt at dømme mønstre en giftig duo, når næste sæson begynder.

Ifølge flere amerikanske medier, heriblandt ESPN og Los Angeles Times, får holdet tilgang af Anthony Davis, som kommer til Los Angeles i en byttehandel med New Orleans Pelicans.

Byttehandlen kan først offentliggøres, når det nye ligaår officielt begynder den 6. juli.

Lakers råder allerede over LeBron James, der har vundet mesterskabet tre gange og er firedobbelt vinder af prisen som ligaens mest værdifulde spiller (MVP).

26-årige Davis har spillet i New Orleans, siden han blev valgt af holdet i 2012. Dengang hed holdet New Orleans Hornets, men siden er navnet ændret til New Orleans Pelicans.

Anthony Davis regnes for at være en af de bedste basketballspillere i verden, og Lakers slipper da heller ikke for at betale en høj pris. Der handles ikke i penge, men i handlen indgår angiveligt flere andre spillere og draftvalg.

Mens Davis tager turen vestpå, rykker Lakers-spillerne Lonzo Ball, Brandon Ingram og Josh Hart den anden vej.

Og ifølge rapporterne vil New Orleans Pelicans også modtage tre valg til første runde af NBA-draften, hvor holdene skiftes til at vælge de bedste spillere fra de amerikanske universiteter.

Et af disse er Lakers' førsterundevalg til årets draft, der finder sted natten til fredag dansk tid.

Allerede i februar skrev amerikanske medier, at Los Angeles Lakers forsøgte at handle sig til den 208 centimeter Anthony Davis. Men først nu lykkedes det altså at erhverve sig spilleren, som i 2017 blev kåret som MVP.

Siden Davis kom ind i ligaen, er han seks gange blevet valgt til NBA's all-star-hold.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Politiet: Giv os flere tip om Mark

Leder For abonnenter

Utroværdig optræden af to Venstre-folk

Hvis man vil være en troværdig politiker, skal man gøre mere end at udstede nogle hastige løfter for at tækkes pressen og vælgerne. Man skal også sikre sig, at de løfter, man udsteder, bliver omsat til faktisk, praktisk virkelighed. Derfor er der grundlag for at se endog ganske kritisk på to Venstre-politikere, Bo Libergren og Herdis Hanghøi, og deres optræden i en konkret sag fra Faaborg-Midtfyn Kommune. Sagen, som er blevet beskrevet i avisen flere gange, senest i mandagsavisen, handler om en ung kvinde, der lider af muskelsvind. Kvinden havde allerede for et halvt år siden et hjælpemiddel, et såkaldt vippeleje, der var så nedslidt, at det kun var delvist funktionsdygtigt, hvilket i længden kan blive invaliderende for kvinden. Imidlertid var kommunen og regionen endt i en strid om, hvem der skulle betale de cirka 30.000 kroner, som et nyt vippeleje koster - selvom loven fastslår, at kvinden burde have haft sit hjælpemiddel uden yderligere diskussion. Det var en pinlig sag for både Faaborg-Midtfyn Kommune og for Region Syddanmark, og derfor lovede både Bo Libergren og Herdis Hanghøi, at de ville sørge for, at den 21-årige Mai-Britt Knudsen fik et nyt vippeleje, så hun også fremover kan træne sine muskler og dermed stå på sine egne ben. Det er imidlertid ikke sket. Og derfor fremstår begge Venstre-folks løfter som utroværdige. Det var godt, at de to Venstre-folk i sin tid var så hurtige til at kræve handling, for det viser, at de to engagerer sig oprigtigt i borgernes problemer. Det er til gengæld virkelig skidt, at Mai-Britt Knudsen ikke har fået sit hjælpemiddel nu, hvor der er gået et halvt år. I Danmark har vi gennemgående dygtige og sanddru politikere, som er langt mere ordholdende, end man kan få indtryk af, når man følger den offentlige debat, ikke mindst debatten på de sociale medier. Derfor vil det være klogt, at Libergren og Hanghøi får løst sagen. Altså: Løst den rigtigt. Og ikke blot løst den ved at afgive endnu et løfte. Alt andet vil være utroværdigt.

Faaborg-Midtfyn

Dommer fra arkitektkonkurrence står fast i forsvar af omstridt faaborg-bygning: Helios pirrer mine sanser

Annonce