Annonce
Debat

Mediekritik. Kald mig bare "en gammel sur mand"

Palle Reimer

Læserbrev: Jeg synes, at man som borger er i sin gode ret til at kritisere noget, der ikke er i overens med fakta. Eksempelvis når en borgmester taler usandt, eller når en kommune laver masser af fejl, som koster borgerne flere millioner. Så må det være på sin plads, at man må have lov til at reagere.

Det allerværste er, når den eneste avis på Fyn, Fyens Stiftstidende, holder hånden over det regerende byråds flertal. Jeg mener, at en avis, udover at levere de aktuelle nyheder, også må være demokratiets vagthund.

Dette er slet ikke til stede her i Nyborg. Vi oplever derimod, at når man rører ved noget ubehageligt, så får man det, man skriver, slettet. Dette oplever vi også i Berlingske, på Facebook og i Fyens Stiftstidende. Medierne er så optaget af Facebook, at vi bliver blokeret hos dem, og blokeret i aviserne i samme periode.

Det er derfor, jeg skriver dette læsebrev, idet jeg mener, at vores ytringsfrihed er ved at blive begrænset, og demokratiet er i fare i vort land, og det er er farligt. Måske er vi på vej til det system, man havde i DDR. Overvågning og censur.

Det, jeg har oplevet, er, at man i avisen bliver kaldt gammel sur mand, The Moppes show, oraklet fra Slotsgade osv. Disse udtalelser kommer fra byrådsmedlemmer, når man løfter sløret for noget, der ikke tåler dagens lys. Når jeg så vil svare igen, bliver det imødegået fra redaktøren med begrundelsen: manglende plads.

Jeg har nu prædikatet ”gammel sur mand”, og det lever jeg godt med, idet jeg ikke accepterer avisernes ensrettet styring til skade for vores samfund.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Klima. Odense uden CO2 i 2025

Annonce