Annonce
Sport

Medaljer og skuffelse til Fyn ved inde-DM i atletik

Louise Malmqvist fra Odense Atletik vandt bronze i 200m ved DM i indendørs atletik. Foto: Frederik Steen Nordhagen
Blandt de næsten 300 deltagere ved DM i indendørs atletik i Odense var 20 af dem fra Odense Atletik. Medaljehøsten var begrænset, men det var heller ikke forventet, at de fynske deltagere skulle hive den ene medalje hjem efter den anden.
Annonce

ATLETIK: Allerede lørdag kom den første fynske medalje i hus ved DM i indendørs atletik, da Anna Mikkelsen vandt sølv i kuglestød.

Søndag kunne endnu en af Odense Atletiks deltagere i Thorvald Ellegaard Arena så hænge en medalje om halsen.

Louise Malmqvist løb kvindernes 200 meter finale i tiden 25,26 sekunder, hvilket var nok til en tredjeplads og en medalje af bronze.

Tidligere på dagen havde hun løbet i tiden 25,22 i sit indledende heat, hvilket altså var nok til en plads i finalen.

Odense Atletiks Sissel Lentz Christensen løb sit indledende heat i tiden 28,43, mens Cecilie Carlsen løb i 26,59. Det var dog ikke nok for nogen af dem, der derfor ikke kom i finalen.

De to var dog med på Odense Atletiks 4x200 meter stafethold sammen med Sabrina Kjær Møller og Anna-Marie Petráková. Selvom Odense-løberne vandt deres heat i tiden 1 minut og 50,76 sekunder, var det ikke nok til medaljer. Aarhus 1900 tog guldet i tiden 1 minut og 39,98 sekunder, mens Sparta og Aalborg snuppede sølv og bronze.

Steffen Mertov fra Odense Atletik. DM i indendørs atletik. Foto: Frederik Steen Nordhagen
Annonce

Skuffet kuglestøder

Også i mændenes kuglestødsfinale var der fynsk deltagelse. Steffen Mertov havde inden finalen et lille håb om at kunne kæmpe med om tredjepladsen.

Men han måtte tage til takke med en skuffende fjerdeplads.

- Jeg havde håbet at kunne drille ham på tredjepladsen, lød det fra kuglestøderen efter finalen.

- Vi plejer traditionelt at være meget tæt på hinanden, tilføjede han.

Konkurrencen løb ikke helt efter planen for den 25-årige kuglestøder, der undervejs både sparkede frustreret i gulvet og skældte dommerne lidt ud.

I sidste ende var et stød på 12 meter og 89 centimeter kun nok til fjerdepladsen, men så kunne Steffen Mertov i stedet glæde sig på Casper Jørgensens vegne. Støderen fra Sparta satte med 17,66 personlig indendørsrekord.

- Atletik er jo en lille sport, og det er kun få, der kan leve af det i Danmark, så jeg vil helst bare se de bedst mulige resultater. Jeg vil hellere se Casper gøre det så godt og så få tæsk, end at jeg vinder med et kast på 12-13 meter, fortæller Steffen Mertov.

Astrid Glenner-Frandsen (128) vandt guld foran Emma Beiter Bomme (182) og Louise Malmqvist (260) fra Odense Atletik i 200m ved DM i indendørs atletik. Foto: Frederik Steen Nordhagen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Kritik af kommune i sag om ulovligheder i tidligere kro: Går efter de forkerte, mener lejerforening

Odense

Borgerservice: Lejere blev advaret om manglende godkendelse af lejemål på tidligere kro

Annonce