Annonce
Kerteminde

Med kærlig hilsen fra Mexico: Anonym dansker donerer blødt brød til tre plejehjem

Bagerparret Randi Rhod og Jesper Larsen, Clausens Conditoris eftf. glæder sig til at komme rundt til tre plejehjem med brunsviger og boller betalt af en anonym giver bosiddende i Mexico. Arkivfoto: Mette Louise Fasdal
- Vi blev ringet op af en mand fra Mexico, som vil give boller og brunsviger til tre plejehjem, fortæller bagermester Jesper Larsen. - Hvordan han lige har fundet Kerteminde og os, ved jeg faktisk ikke.

Kerteminde: - Hallo, jeg ringer fra Mexico, jeg vil gerne betale kager til plejehjemmene.

Randi Rhod, Clausens Conditori, troede egentlig, at det var en tricktyv, så hun ventede bare på, at han skulle bede om et kontonummer. Men det viste sig, at han var god nok - og han ville betale via mobilepay

Bagermester Jesper Larsen fortæller om en meget forunderlig kunde, der ringede fra Mexico for at bestille blødt brød til plejehjemmene i den gamle Kerteminde Kommune. Og det var hverken telefonfis eller en tricktyv, så Dalsbo, Svanehøj og Fjordly kan nu se frem til brunsviger og boller.

- Efter telefonsamtalen sendte han en mail, hvor han fortæller, at han er dansker, der bor og arbejder i Mexico. Og han understreger, at han gerne vil være anonym, fortæller Jesper Larsen.

- Han skulle have været på ferie i Danmark nu, men da det ikke kan lade sig gøre, vil han nu i stedet bruge pengene på noget, der både støtter små selvstændige og spreder glæde. Og så har han altså på en eller anden måde fået øje på os.

Annonce

Pling, så var pengene der

- Hvordan han er faldet over vores facebookside ved jeg ikke, men han fortæller, at han har boet på Fyn engang, beretter Jesper Larsen.

Bagermesteren kontaktede de tre plejehjem for at høre, om det overhovedet kunne lade sig gøre. Det kunne det, og han foretog mandtal over dem, der skal have brød - både beboere og personale, havde kunden understreget.

- Jeg mailede til ham, at det ville løbe op i 2000 kroner, og kort efter sagde det pling, og så var der betalt, fortæller Jesper Larsen.

Oven i købet 2200 kroner - som den anonyme donor skriver, så kan bageren lave lidt ekstra brunsviger.

Den anonyme giver har oplyst bagermesteren, at han også støtter med blandt andet 50 madpakker fra Ellegaards Landkøkken i Hejlsminde til Kolding Sygehus' intensivafdeling.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce