Annonce
Indland

Med huen på sned

Ventetiden er lang foran eksamenslokalet. Her er det Amalie Damkjær, der venter på karakteren for sin afsluttende eksamen på Sct. Knuds Gymnasium.

Studenterne vælter ud fra de fynske gymnasier i disse dage. De første studenter på Skt. Knuds Gymnasium kunne i dag sætte huen på hovedet.

Under en strålende sol kunne de første studenter fra Skt Knuds Gymnasium i Odense i dag kaste hattene i luften, og fejre at gymnasietiden er forbi.

Mere end 200 gymnasieelever skal ind til det grønne bord i løbet af denne uge.

Her er det Amalie Damkjær, der velfortjent får huen på efter den sidste eksamen i Design og Samfundsfag.

Annonce
Et fire-tal i den afsluttende eksamen sikrede Amalie Damkjær en studenterhue, som blev sat på hovedet af mor.
Efter en vel overstået eksamen blev Amalie Damkjær en af årets første studenter fra Sct. Knuds Gymnasium. Hun blev efterfølgende lykønsket af familie og venner.
Familien fik et fælleskram, da Amalie Damkjær i dag kunne kalde sig student som en af de første i år fra Skt. Knuds Gymnasium.
Familie og venner var med til at forevige øjeblikket, da Amalie Damkjær i dag blev student som en af de første fra Sct. Knuds Gymnasium i år.
Det var en glædens dag da årets første studenter fra Sct. Knuds Gymnasium i dag kunne sætte huen på sned i strålende solskinsvejr. Det er de store årgange der lige nu afslutter deres studentereksamen. På Sct. Knuds Gymnasium skal mere end 200 elever forbi de grønne eksamensborde i denne uge.
Der blev også fællet tårer, men mon ikke det var glædestårer. Amalie Damkjær kunne i hvert fald forlade Skt Knuds Gymnasium med studenterhuen solidt plantet på hovedet efter den sidste eksamen mandag.
En glædens dag på Sct. Knuds Gymnasium, som i dag sendte de første nyudklækkede studenter på gaden.
Årets første studenter fra Sct. Knuds Gymnasium gør klar til at sende flaget i vejret. Mere end 200 gymnasieelever sætter i denne uge studenterhuen på hovedet på Sct. Knuds Gymnasium.
Flaget strøg til tops sammen med humøret, da Sct. Knuds Gymnasium i dag sendte årets første studenter på gaden.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn For abonnenter

Kendt Odense-advokat i dobbeltrolle: Gav sig selv millionhonorar fra velgørenhedsfond

Annonce