Annonce
Nordfyn

Med dyt, blink og pyntede biler: Nordfynsk skole hopper med på drive-in-bølgen

Parkeringsplads på Nordfyns Gymnasium. Arkivfoto: Dorthe Wolff
Særslev-Hårslev-Skolen er også hoppet med på bølgen og holder i år drive-in dimission for skolens 9.-klasses elever.

Særslev: Coronakrisen har siden sit indtog tvunget en masse til at tænke kreativt, når traditioner og gøremål har skullet gennemføres.

Det gælder også skolernes dimissioner, der står for døren. Tidligere har både gymnasier samt flere andre folkeskoler meldt ud, at den traditionsrige markering af skoleårets afslutning bliver på parkeringspladsen i stedet for fællessalen. Blandt andet på Nordfyns Gymnasium og Havrehedskolen, hvor de er ved at være klar.

I Særslev er de også hoppet med på bølgen og holder i år Drive-in dimission for 9.-klasses eleverne.

Dimissionen kommer til at foregå på parkeringspladsen ved Rasmus Nielsens Vej onsdag den 24. juni fra klokken 17 til klokken 19, og hver elev har som udgangspunkt lov til at få en bil med deltagere med. Skulle det være nødvendigt at komme i to biler, kan det også lade sig gøre, forklarer skoleleder Sara Kjersgaard Johansen.

Til dimissionen vil hver bil få udleveret en pose med snacks, drikkelse og en sang, så der kan synges fællessang med åbne vinduer.

Desuden vil der traditionen tro blive holdt tale, og når hele finalen kommer, og afgangsbeviserne skal uddeles, har eleverne lov til at forlade bilerne for at hente dem.

Skolelederen skriver i beskeden til forældrene, at hun håber på pyntede biler og blinkende lys, og at brug at dythornet naturligvis er tilladt./MAYRA

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce