Annonce
Nordfyn

Med bulder, brag og brændte dæk: Se monstertruck knuse tre biler til stort event i Søndersø

Det gik ikke stille for sig lørdag formiddag i Søndersø, da en stort bilshow kulminerede med, at tre biler blev kvast af en monstertruck.

Søndersø: Det var en tyk rand af mennesker, der dukkede op ved Rebslagervej i Søndersø til RC Kongen Action Dag. Mellem 5-600 mennesker var til stede, og man skulle holde sig til, for at få de gode tilskuerpladser til dagens store event.

- Det er helt fantastisk og dejligt med besøgende, siger en tilfreds ejer af RC Kongen, Kim Nannestad.

I midten af menneskemængden var der parkeret tre aflagte men nogenlunde intakte biler, og et stykke fra dem stod et brummende monster, der skulle afgøre bilernes skæbne for altid. RC Kongen havde nemlig hyret Motorcross Artisterne og Nordeuropas største monstertruck til at levere et show, og det gik ikke stille for sig.

Annonce

Dæk eksploderede

Men inden folk fik lov til at vidne tre biler blive kvast, var der en opvisning, som efterlod folk måbende af flere omgange. Motorcross Artisterne er et familieforetagende, og en del af motorfamilien er en lille dreng på seks år, som åbnede showet. I højtaleren fik publikum at vide, at han kunne køre på to hjul, men det betød ikke, at han ankom på et løbehjul. Han kom kørende på sin lille ATV, og inden for 30 sekunder tiltede han maskinen over til den ene side, og derefter kørte han en runde på kun to hjul.

Som en del af RC Kongens Action Dag i Søndersø var der show med Motocross Artisterne, der har Nordeuropas eneste største. Foto: Mathias Hjort
En seks årig dreng fik demonstreret, hvordan man styrer en ATV. Foto: Mathias Hjort.

Da den lille dreng kørte væk, dukkede en mand klædt som en ældre herre op. Han startede med at køre en tur på sin el-scooter, men det blev han træt af, så han satte sig ind i en sort bil i stedet.

En ældre herre startede med at høre på sin el-scooter: Foto: Mathias Hjort.
Han mistede balancen, men han kunne heldigvis også køre på to hjul. Foto: Mathias Hjort.
Et dæk sprang efter en voldsom omgang hjulspind. Foto: Mathias Hjort
Bilerne efterlod sig lidt af et aftryk, efter de havde driftet rundt på banen. Foto: Mathias Hjort.

Han havde måske glemt slippe bremsen, for inden længe var hele området sat til i røg og lugten af brændt gummi. Han kørte et par runder, hvor han driftede, og her udtrykte mange blandt publikum deres begejstring. Det sluttede af med, at han gav den fuld gas, mens folk på forreste rækker holdt sig for øjne og næse for at undgå røgen fra dækkene. Til sidst sagde det "bang!", dækket eksploderede og der fløj gummirester over det hele.

Annonce

To hjul

Biler kører normalt på fire hjul, medmindre man kommer i ufrivillig karambolage med omgivelserne under kørslen, men motor artisterne fik en bil op at køre på den ene side med fuldt overlæg. To mænd fik tiltet bilen, så de kørte på to hjul, og mens det stod på, hoppede den ene ud af vinduet og stillede på den side af bilen, der vendte op i luftet. Her hilste han på publikum, før han hoppede ned i bilen igen.

En bil tiltede om på den ene side. Herefter hoppede en mand ud af vinduet, stillede sig på siden og hoppede ned i bilen igen. Foto: Mathias Hjort

Nu kunne spændingen ikke trækkes meget længere, og monstertrucken, som alle havde ventet på, blev startet op. Flere havde væbnet sig med høreværn, og det var ikke uden grund, for larmen fra de 500+ hestekræfter var ikke til at overhøre. Trucken gassede op og nogle på de forreste rækker trådte lige et skidt tilbage, da de blev mødt at skyggen fra det store monstrum.

En artist stillede sig op på bilerne og guide føreren af monster trucken hen mod dem. Truckens kæmpe dæk skulle ramme en bande, så den kunne manøvrere sig op på bilernes tag. Det lykkedes ikke i første omgang, og derfor måtte de sætte banderne på plads igen.

Anden omgang havde de mere held med at ramme banden, og monster trucken tog sig en køretur over bilerne, der efterlod dem som metalsplintrende pandekager.

Da showet var slut, gik folk ud og prøvede at køre med fjernstyrede biler og stillede sig i kø til fadøl og pølser, som den lokale håndboldklub stod for at sælge.

Der var ikke meget bil tilbage, da monster trucken var færdig med at køre på dem. Foto: Mathias Hjort.
Fra venstre ses den daglige leder af RC Kongen, Kim Bendiksen og ejer af samme firma Kim Nannestad. Foto: Mathias Hjort.


Annonce
Odense For abonnenter

Hård kritik af plejehjem: - Når personalet ikke har styr på det helt basale, er det meget farligt for alle, der bor der

Danmark

Mandagens coronatal: 570 er testet positive siden i går

Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Våbenlager på værtshus: 93 års fængsel til fynske narko- og våbenhandlere

Erhverv For abonnenter

Lensbaronens datter i tårevædet tale: Valdemars Slot er færdig som museum - der er intet at vise frem

Odense

Se før- og nu billederne: Sådan har letbanen forandret Odense

Erhverv

Vestfynsk vækstkomet køber mere jord: Fremrykker byggeri til trecifret millionbeløb

Fyret topchef får gyldent håndtryk på adskillige millioner efter amputationsskandale

Nyborg

Kaos på rådhuset i Nyborg fortsætter: Kommunaldirektør sygemeldt - igen

Odense Håndbold For abonnenter

Før gyseren i DM-semifinalen i Ikast - Odense Håndbold holder kortene tæt ind til de orange trøjer

Smerter i hælen sendte 11-årige Adam ud på sidelinjen - nu hjælper en specialsål ham og andre børn tilbage på fodboldbanen

Middelfart

Kendt bagermester forudser vulkanudbrud: Er blevet officiel leverandør af romkugler til Tour de France

Vi mistede to personer, da Sidney Lee døde. Den ene var danmarkskendt realitystjerne med 'ekstra cheese'. Den anden lærte vi aldrig at kende

Kerteminde

Mindst tre biler udsat for seriehærværk i central handelsgade: Kristian og Tine fik i ly af mørket smadret sidespejle

Erhverv For abonnenter

It-firma traf afgørende beslutning efter corona: Nu står udviklere på venteliste til et job

Odense

Specialbutik med mange år på bagen rykker ind i Odenses gågade: - Vi føler, at vi hører til herinde

Annonce