Annonce
Odense

McDonalds er fortid i banegårdscentret i Odense

Claus Søgaard fra Nyborg El Aps fjernede onsdag de sidste skilte fra restaurantens facade i Odense Banegård Center. Foto: Peter Hagmund
Medarbejderne blev opsagt i sidste uge. Nu er skiltene ved restauranten i Odense Banegård Center pillet ned og vinduerne dækket med brunt papir.

Brunt papir i vinduerne og en facade uden skilte møder nu folk, der ellers havde for vane lige at smutte forbi McDonalds i Odense Banegård Center. For efter at have ligget i centret i 20 år, er det nu slut med at lange burgere ud til folk, der lige skal have noget hurtigt mad med på rejsen.

Onsdag var elektriker Claus Søgaard fra Nyborg El Aps ved at fjerne de sidste skilte og dermed er der nu kun en enkelt McDonalds tilbage i Odense C - den i Kongensgade. I en tid, hvor corona-virus lukker mange restauranter, og blandt andet også har fået McDonalds i England og Irland til at lukke i en periode, så er lukningen i Odense ikke corona-relateret.

For lukningen blev allerede meldt ud tilbage i oktober. Her forklarede franchisetager Jeppe Seerup, at man ville lukke restauranten i banegårdscentret, fordi det ikke var muligt at bygge den om til kædens nye type koncept, hvor kunderne i højere grad selv sørger for bestilling af madvarer på trykskærme.

- Det er en tung beslutning, for jeg har været meget glad for samarbejdet med Odense Banegård Center. Men det vigtigste for mig er, at vi ikke går på kompromis med den samlede oplevelse. Jeg har gennemført ombygningerne i restauranterne i Tarupcentret, Rosengårdcentret og Sivmosevænget, og det virker forkert ikke at have en fælles standard i restauranterne, sagde Jeppe Seerup dengang.

En række medarbejdere i restauranten blev opsagt på et møde i sidste uge.

Da Jeppe Seeurp annoncerede lukningen tilbage i oktober var det med et løfte om at tilbyde de ansatte et job i en af de andre af hans McDonaldsrestauranter, men om han har kunnet leve op til det løfte vides ikke.

Det har ikke være muligt at få kontakt til ham.

Jeppe og Kamilla Seerup købte i 2015 to af Odenses McDonald's-restauranter - i Rosengårdcentret og Tarup Center - af den daværende ejer, Ernst Kier. Den 1. juni 2017 overtog Jeppe Seerup de resterende tre McDonald's-restauranter i Odense på Kongensgade, Svendborgvej og i Odense Banegård Center.

Den første McDonald's-restaurant i Danmark åbnede på Vesterbrogade i København i 1981. Kæden har i dag 88 restauranter i Danmark med cirka 4700 medarbejdere og serverer hver dag omkring 200.000 måltider til danskerne.

McDonalds havde udsigt til en fin placering i banegårdscentret, for næste efterår kommer letbanen til at køre lige foran døren. Men lejemålet kunne ikke bruges til det nye koncept, som restarurantkæden har rullet ud i de øvrige restauranter. Foto: Peter Hagmund
Brunt papir pryder nu vinduerne i den tidligere burgerrestaurant. Den nåede at ligge i centret i 20 år. Foto: Peter Hagmund
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce