Annonce
Odense

Matematik-hjælp er et stort plus

Lektiecaféer med hjælp til matematikken er populær i Odense og bliver udvidet med endnu et tilbud

Odense: Driller matematikken, vil der fortsat være hjælp at hente i Matematikcenters lektiecaféer på Tietgen Handelsgymnasium i Odense. Med støtte fra Danske Bank fortsætter Matematikcenter nu lektiecaféen

Samtidig bliver tilbuddet nu udvidet med en ny lektiecafé på VUC i Odense.

Annonce

Hjælpen er gratis

Tilbuddene er gratis og er for alle elever, der gerne vil styrke deres matematikfærdigheder.

- Rigtig mange kæmper med matematik. Dem vil vi gerne hjælpe, ligesom vi ønsker, at flere elever bliver nysgerrige på matematik. Derfor fortsætter vi nu med vores lektiecaféer og udvider med endnu én, fordi vi mener, at der skal være lige adgang til matematikhjælp for alle, siger Kathrine Predstrup, sekretariatsleder i Matematikcenter.

I alt er der 15 lektiecafeer landet over, hvor folkeskolens ældste klasser og elever på ungdomsuddannelserne.

Annonce

Behov for redskaber

Om Danske Banks engagement siger Morten Hedelund, privatdirektør i Danske Bank i Odense:

- Vi udvikler løbende redskaber både til børn og unge, deres forældre og lærere, der skal styrke de unges finansielle forståelse og skabe grundlag for en sund økonomi i voksenlivet. Her spiller matematik en væsentlig rolle, og derfor vil vi også gerne bakke op om Matematikcenters tilbud her i Odense.

Annonce

Hjælper glæder sig

Matematikcaféerne i Odense bliver drevet af frivillige lektiehjælpere, der alle har matematik svarende til mindst A-niveau i gymnasiet. En af dem er Mursal Baghaei, der til dagligt læser økonomi på universitet.

- Jeg glæder mig især til at få muligheden for at kunne hjælpe så mange elever som muligt, eftersom det nye VUC i Odense ligger godt i forhold til transportmuligheder, siger Mursal Baghaei.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Vemmelund igen udenfor i Middelfart

Middelfart For abonnenter

Mandesex i skoven kan handle om uforløste fantasier i parforholdet: - Det kan være svært at tale med sin partner om, hvad man har lyst til

Annonce