Annonce
Livsstil

Master & Dynamics topmodel er englesang for dine ører

Designmæssigt er MW60 en fryd for øjnene. De er lavet af læder, metal og lækkert lammeskind til ørepuderne. De sidder også godt, og har en god tyngde, uden at det går ud over komforten. Pr-foto

Master & Dynamic er en relativt ung aktør på hovedtelefon-markedet, men er hurtigt blevet et navn, vi forbinder med kompromisløs kvalitet og fremragende lyd - om end til en høj pris.

New York-firmaets in-ear-øretelefoner, MW07, er de bedste in-ear-øretelefoner, vi har testet, og forventningerne til topmodellen MW60 er derfor skyhøje.

Indpakningen gør intet for at ændre dette. MW60 kommer i en luksuriøs og minimalistisk indpakning, hvor små silkeflapper åbner for de forskellige lag i pakken. Her er selve høretelefonerne, en ultra-kompakt manual, et læderetui til 3,5 mm lyd-kabel, usb-oplader og en lærredspose til opbevaring.

MW60 kan klappes sammen, og tages med i lærredsposen, som også har plads til kabler - en fin detalje.

Batteritiden er listet til 16 timer, og vores test viser, at spilletiden overstiger den listede tid.

Annonce
MW60 kan foldes sammen, så de passer i den medfølgende lærredspose og fylder minimalt under transport. Pr-foto

Læder og metal

Høretelefonerne er udført fuldstændigt i læder og metal, og over-ear-puderne er af blødt lammeskind med memory-foam under.

Tænd og sluk, volume osv. er let tilgængeligt på selve høretelefonerne via små knapper, der selvfølgelig er i metal.

MW60 ser eksklusive ud, føles robuste og lyder fremragende. Der er som i de øvrige trådløse modeller fra Master & Dynamic indbygget mikrofon, og den fungerer godt og kan også betjenes på selve høretelefonen.

MW60 kommer med Master & Dynamics signatur-drivere i beryllium, og en direkte sammenligning med lillebror MW50+, som vi ellers også er begejstrede for, har MW60 som vinder på alle parametre. Uanset hvilken type musik, vi kaster efter MW60, bliver det håndteret forbilledligt. Lyden er rimelig neutral tenderende til det varme, med en kraftfuld basgengivelse, klar diskant og en sprød lyd. MW60 lyder naturligt og ærligt med en stor detaljegrad.

MW60 kommer i en lækker indpakning, hvor slikeflapper åbner lag på lag i æsken. Der er høretelefoner, læder-etui med kabler og en lærredspose i æsken - samt en ultra-kort manual, som egentlig er overflødig, da det er let at forbinde via bluetooth. Pr-foto

Lækkert design og lyd - ingen støjreduktion

MW60 er forkælelse til dig og dine ører. De lyder bedre end andre gode høretelefoner, vi har testet for nylig - for eksempel Sony WH-1000XM3, men der er altså ingen støjreduktion at hente her - og så koster de cirka 1000 kroner mere. Hvis design og lyd er alfa og omega, så er MW60 et sikkert valg, men du kan også få flere funktioner og udmærket lyd for færre penge hos andre brands.

Pris og tilgængelighed: MW60 kan købes online og i fysiske butikker. Pris 3900 kroner.

MW60 er ikke støjreducerende, og hvis det er et krav, findes der andre høretelefoner, som koster mindre og også lyder godt.
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Inden ny lov er færdig: V og K i Odense vil aktivere indvandrere på fuld tid

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];